Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2012. április 16.
 

Hatalmas sikert aratott a Face Team magyar kosárlabda-akrobatika csapat a brit Csillag Születikben. Még a kritikus Simon Cowell-nak is tetszett a fiúk előadása.

A Britain's Got Talent tehetségkutatóban a hétvégén tűnt fel a Face Team nevezetű formáció. A fellépés előtti felvezetőben a csoport egyik tagja elmondta: azért nem Magyarországon, hanem a Britain's Got Talent színpadán próbálnak szerencsét, mert "ez a világ legnagyobb tehetségkutató show-ja".

Simon Cowell nemzetközi hírű producerre, a zsűri vezetőjére utalva a magyar versenyző hozzátette: "Simon azt mondta, hogy az idén egyedülálló bemutatót szeretne látni ... szerintem a mi műsorunk egyértelműen egyedülálló".

Az ezután következő kosárlabdashow hatalmas sikert aratott. A csapat tagjai a színpadon felállított kisebb kosárlabdapályán szinte a fizika törvényeit meghazudtoló légi akrobatamutatványokat adtak elő, dobbantó segítségével több méter magasra ugrottak, és szaltók, pörgések közepette hajigálták a kosárba a labdát, a közönség ovációjától kísérve.

A bemutató a dicséreteket közismerten szűkmarkúan mérő Cowell szájából is kicsalt egy "Wow!" felkiáltást, Amanda Holden színésznő, a zsűri egyik tagja pedig egyenesen úgy értékelte a Face Team műsorát, hogy "ez bámulatos volt ... soha nem láttam még ilyesmit, mesés, briliáns!".

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
Kapcsolódó cikkek
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon