Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2012. október 08.
 

Tegnap este Keresztes Ildikó és Nagy Feró döntött arról, kikkel szeretnék folytatni az RTL Klub tehetségkutatóját, az X-Faktort. Ezzel véglegessé vált, kik jutottak be a legjobb 12 produkció közé.

Keresztes Ildikó az idén a 28 év felettiek kategóriáját kapta. A döntésben, hogy ki jusson tovább a Mentorok Házából az élő show-ba, Fehér Balázs, a Carbonfools együttes frontembere segített neki. Egy szentendrei házban fogadták az énekeseket.

- Nekem kiegyensúlyozott, magabiztos énekesekre van szükségem – mondta Ildikó, majd nyilvánosságra hozta a döntését.

Lass Bea (29), Kovács László Stone (52) és Zámbó Krisztián (32) jutott be ebből a kategóriából a legjobb 12 produkció közé.

Nagy Feró Molnár Tamással, az Anti Fitness Club énekesével, több, egykori X-Faktor felfedezett dalának szövegírójával a budapesti Buddha Barban igyekezett a legjobb megoldást választani. A csapatok között az idén minden eddiginél erősebb volt a mezőny.

- Olyan csapatokra vágyom és olyanokkal szeretnék együtt dolgozni, amelyek minden alkalommal meg tudnak lepni – vallotta be Nagy Feró.

Ezek után a P.J.Z-t (Csonka Tamás, Csikja Richárd), a Like-ot (Barnicskó Valéria, Gubik Petra, Molnár Szulita) és a Spiritet (Lőkös Kinga, Galambos Péter, Kelemen Örs) viszi magával az élő show-kba.

Jövő szombaton, október 13-án 19.30-kor már a legjobb 12 produkciót láthatják a nézők az első élő show-ban az RTL Klub stúdiójából.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon