Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2017. március 31.
 

Negyedik alkalommal adták át Televíziós Újságírók Díját, idén összesen 12 kategóriában a Pesti Vigadóban. Sebestyén Balázs választották a legjobb férfi műsorvezetőnek, aki már másodjára kapta meg ezt az elismerést. Nézd meg interjúnkat Balázzsal!

Tizenkét kategóriában hirdettek győztest a gálán; a legjobb női műsorvezető – sorrendben harmadszor – Ördög Nóra lett, Sebestyén Balázs kapta a legjobb férfi műsorvezetőnek járó elismerést, Gáspár Lacit zsűritag kategóriában díjazták, Ónodi Eszter és Anger Zsolt a legjobb színésznő, illetve színész díját vehette át, Farkas Franciskát pedig a legjobb mellékszereplőnek választották.

A díj szabályzata alapján kategóriánként az a három televíziós produkció és személyiség került a jelöltek közé, akikre az elismerést odaítélő médiumok, a 24.hu, a Hír7, az Index-Comment:com, Kreatív, a Mediapiac, az Origo, a Sorozatjunkie, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a Tvr-hét szakújságírói a legtöbb szavazatot adták.

A Televíziós Újságírók Díja a szakmédia által 2014-ben alapított elismerés, melynek célja, hogy klasszikus kritikai szempontok alapján emelje ki a legprofesszionálisabb magyar tévés teljesítményeket.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon