Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. december 22.
 

Két nap múlva itt a karácsony az emberek pedig szeretnek mindent az utolsó pillanatra hagyni. Ezért összegyűjtöttük a legfontosabb változásokat az ünnep alatt, érdemes őket figyelembe venni mielőtt útnak indulnak.

Az aranyhétvégén az üzletek a megszokottnál hosszabb ideig tartanak nyitva, 23-án, hétfőn pedig a megszokott nyitvatartási időben üzemelnek.

December 24-én 14:00 óráig lehet vásárolni, ezt követően csak a virágboltok, benzinkutak, édességboltok és a nonstop nyitva tartású kis üzletek lehetnek nyitva. December 25-én és 26-án a fentieken kívül minden kereskedelmi egység zárva tart.

Rosta Mariann, a BKK Infó vezetője a Kossuth rádiónak elmondta: a fényvillamos ma és hétfőn a 19-es, vasárnap a 2-es villamos vonalán viszi az utasokat délután 4 és este 9 óra között. Vasárnap a 4-es, a 6-os, a 18-as, a 47-es, 49-es, az 50-es, a 61-es villamos, valamint a 105-ös, a 162-es és a 250-es busz gyakrabban közlekedik.

December 24-én a felszíni járatok szombati menetrend szerint közlekednek délután 4 óráig, ezután csak az éjszakai járatokkal lehet utazni. 25-én és 26-án vasárnapi menetrend lesz érvényes.

Változásra kell számítani a vonatok közlekedésében is. Szabó Anett, a MÁV Start Zrt. szóvivője arról tájékoztatott szombaton és hétfőn pénteki rend szerint indulnak a vonatok, vasárnap nem változik a közlekedési rend, aznap vasárnapi menetrend lesz érvényben. 24-én szombati, 25-től 28-ig pedig ünnepnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok.

Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon