Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2012. október 17.
 

A magyar labdarúgó-válogatott egygólos hátrányból fordítva 3-1-re győzött Törökország ellen a Puskás Stadionban.

A 25. összecsapásán dirigáló Egervári Sándor szövetségi kapitány együttese mostani sikerével 22 éves nyeretlenségi sorozatot szakított meg a törökök ellen, ugyanis a magyar csapat legutóbb 1990. szeptember 5-én egy barátságos mérkőzésen győzte le aktuális riválisát.

A vendégek a 22. percben Mevlüt Erdinc góljával szereztek vezetést, de a 31. percben egy szerencsés góllal Koman Vladimir egyenlített. A fordulást követően nem sokkal Szalai Ádám révén már a magyarok kerültek előnybe, a végeredményt pedig Gera állította be egy 11-est értékesítve.

A magyar csapat négy meccsen szerzett kilenc pontjával, a románokat jobb gólkülönbséggel megelőzve a csoport második helyén áll a vb-ezüstérmes és százszázalékos hollandok mögött.

Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya: "Örülök a győzelemnek, nagyon egységesen, önfeláldozóan játszott a csapat. Hátrányból meg tudták fordítani a mérkőzést, és a végén magabiztosan nyertünk. Ezen a találkozón bebizonyosodott, hogy ezekre a játékosokra lehet számítani. Nagyon boldog vagyok, hogy a szurkolóinkkal együtt élhettük meg ezt a nagy sikert. Ez a győzelem a kétkedőknek is választ adott."

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon