Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
Sztárchat 2015. április 03.
 

Szerkesztőségünk vendége volt a Valóvilág 7 nyertese, aki válaszolt az olvasók által feltett kérdésekre. Robint nem kímélték az emberek, de valóságshow győztes állta a sarat.

Gabriella: Mivel foglalkoztál a Való világ előtt?

Szia Gabriella! Felszolgáló pultos voltam a VV előtt, három éve ez a szakmám és a munkám, amit szeretek és imádok.

Misi: Milyen érzés úgy nyerni, h semmit nem tett érte, nem érdemelte meg?:)

Úgy gondolom, hogy nyerni mindig jó érzés akár szerencse, akár mert látnak bennem fantáziát. Aki kibírja a három hónapot bent, az már eleve nyertes. 0-24-ben bent lenni, teljesen más, mint amit lát az ember kívülről. Próbálja ki, neki hogy menne.

Gábor: Nem gondolod, hogy Anett csak kihasznál téged?

Kedves Gábor! Abszolút nem gondolom, hogy kihasználna, mióta kijöttem, nagyon sokat segít nekem. Ellát tanácsokkal, eleinte nála is laktam, illetve próbálja az érdekeimet képviselni, amiért hálás vagyok neki.



Rebeka: Tényleg nem csinált semmit, hogy lehet így megnyerni egy játékot? Kivel tartja a kapcsolatot a VV-ből? Kit utált a legjobban?

Az hogy, nem csináltam semmit, nézőpont kérdése, ki hogyan ítéli meg. Dórival és Danival tartom a kapcsolatot, úgy álltak hozzám. Akit nem kedveltem az Fanni volt, eleinte még a Laci is hozzájuk tartozott, akit Edina nagyon befolyásol. Denis nem is gratulált a nyerésnél, őt pedig Fanni befolyásolja.

Ferenc: Mire költi azt a rengeteg pénzt amit kapott?

Nem rengeteg pénz, először is, de egy nagyon szép kezdés, amivel el lehet kezdeni az ember életét. Úgy döntöttem visszamegyek dolgozni, és félre rakom a pénzt. Egy alapot szeretnék, ami az anyagi biztonságot jelenti számomra.

Királypeti: Szerinted miért te nyerted meg a játékot?

Szerintem azért én nyertem meg, mert nem fordultam ki önmagamból. Nem áskálódtam, nem hoztam senkit olyan helyzetbe, amiért haragudna bárki is rám és nagyon nagy szerencsém is volt benne.


tündi77: Szerelmes vagy Anettbe?

A szerelem erős szó, voltam már szerelmes, de ez még nem az, viszont nagyon jól indul ez a kapcsolat. Lehet még ebből szerelem, de mivel még alig ismerjük egymást. Független nő, nekem is elkezdődött egy másik élet, így még egy hosszú folyamat lesz. Ismerkedünk, de boldog vagyok.




RSandor: Kivel feküdtél volna le a villában, ha nem látnak a kamerák?

Szerintem a Vikcsu és Renin kívül bármelyik nővel. Fanni tetszett az elején a legjobban, addig a pillanatig míg meg nem szólalt. De egyébként nem ezért mentem be. Megismerés után, már inkább egyikkel sem.

Pista: Nem érzed úgy, hogy utálnak?

Kedves Pista! Inkább azt érzem, hogy szeretnek, egyenlőre nem kapok annyi negatívat.


Johnny: Te alapból ilyen vagy, vagy csak megjátszod magadat?

Alapból magamat adtam, sokáig azt gondoltam nem lesz elég, de bebizonyosodott, hogy jól jöttem ki ebből. Vidéki srác vagyok, megmaradtam annak is, tudom honnan jöttem.

Krisztián: Szia Robin! Végig neked szurkoltam! Mit gondolsz, 10 év múlva hol leszel, mit fogsz csinálni?

Kedves Krisztián! Köszönöm a támogatást, azt se tudom jövő héten mit fogok csinálni, nemhogy 10 év múlva, de a médiában már 10 év múlva sem leszek benne. Úgy érzem akkor már lesz családom. Családapa leszek, a kérdésre ez a válaszom.



Szasza:
Miért mondják rólad, hogy meleg vagy?

Egyszer mondták, azt is bent a villában, kint az életben még nem kaptam meg. Az előző kapcsolatomban, a barátnőm rászoktatott, hogy ülve pisiljek, ebből szűrték le a többiek. Érzékeny srác vagyok, talán ebből lehet erre következtetni, de egyáltalán nem így van.

Csenge: Szia! Ki állt legközelebb hozzád a villába?

A játék elejétől fogva Dani, a Dórival is jó viszonyt kezdtem ápolni. A végén már legközelebb Dóri állt hozzám.

D. Bálint: Megbántad, hogy beköltöztél a villába?

Első hónapban úgy voltam vele, hogy rossz döntés volt. Miután kezdtek kiesni a többiek, egyre jobban éreztem magam, teljesen magamat tudtam adni. Úgyhogy megérte.

Baba21:
Miért mentél vissza pincérnek, ha megnyerted a műsort és milliomos vagy?

Azért mert a pénz mulandó, illetve kell egy rendszer az életembe, a munka nemesít és könnyen el lehet költeni a pénzt, én inkább megtartani akarom és nem akarok elkallódni ebben a világban és szeretek ott azon a helyen dolgozni.

Barbara: Miért vetkőztél le a végén a zuhanyzóban? Több hónapig kibírtad és a végén bedobtad a törölközőt és megmutattál mindent a siker érdekében?

Azért vetkőztem le, mert volt egy újságcikkes feladat, milyen férfi az aki boxerben fürdik, úgy voltam vele, hogy nincs takargatni valóm és ezek után elengedtem ezt a gátlást magamban.


HoloF: Szerinted miért nézik le a VV játékosokat az emberek?

Mert negatív a megítélése, általában csak a veszekedés, balhéról szól. Illetve az intelligencia sem áll valami magas szinten, a kommunikáció sem mindig érthető. Ráadásul sokan bemennek és azt hiszik megváltozik az életük, holott mindenki csak a saját életén tud változtatni, ha szeretne.

Niki: Mi az, amit mindenképpen szeretnél elérni az életedben?

Az egyik, hogy saját lábamra álljak, anélkül, hogy bárkitől támogatást kérnék. Illetve az, hogy szeretnék egy normális családot, egy olyan férfivé válni, akire fel lehet nézni. Anyukámnak visszaadni azt a támogatást, amit kaptam tőle.



Csenge: Mire fogod költeni a nyereményed?

Egyelőre megtartom, gyűjtögetem. Elsősorban a jogosítványra, azt le szeretném tenni.

Peti: Mi volt az első dolog, amit csináltál miután kijöttél?

Megöleltem anyukámat, aztán Anettot, sorban a barátaimat. Utána volt egy stábbuli, aztán végül Anettnál végeztem.

Dórika05: Mi ez a nevetés, direkt nevetsz ilyen hülyén?

Most nem fogok, velem született rendellenesség. Régen az osztálytársaim is provokáltak, hogy nevessek és kiküdjeken emiatt.

Attila: Nagyon jól játszottál. Amúgy jól csókol Anett?

Nagyon finom és érzéki a szája, mézédes, semmi okom a panaszra, szerencsés embernek tartom magam, hogy megéltem és még tart is a dolog.

Laci: Kihasználod a nőket, most hogy ismert vagy?

Mivel jelenleg kapcsolatban vagyok, így abszolút nem akarok más nőt megismerni, párkapcsolat-párti vagyok, úgyhogy inkább a komolyságra tenném a hangsúlyt. Kiéltem magam régebben, már nem vonz ez a dolog.

Lilla: Szerinted kiből lesz celeb a műsorból és ki megy a süllyesztőbe?

Jó kérdés, szerintem Fanni és a Dennis, őket biztos felkarolják, többieket nem tartom valószínűnek. Dórinál talán van ráció. Nem tudom, hogy nála pozitív vagy negatív lesz-e.

Pepe: Hogy bírtad Fanni viselkedését? Engem kiborít az a nő.

A vendéglátásban megtanultam a toleránciát, sok albérletben laktam sok idegen emberrel, ugyhogy ezek segítségével tudtam elviselni Fannit és sokat aludtam.





KolosR: Szerinted Anett a pénzed miatt van veled?

Szerintem nem a pénzem miatt van velem, egy nincs pénzem, független nő, saját egzisztenciával, úgyhogy én csak tanulhatok tőle.

roko11: Hány nővel voltál eddig együtt?

Kapcsolat szempontjából három. Aktus szempontjából 40. Amúgy két év volt a leghosszabb kapcsolatom.


Milán:
Mi hiányzott a villában a legjobban?

A zene és a család hiányzott a legjobban.

Laci: Hallottam hogy pincérkedsz, ez hogy jött, honnan a vendéglátás?

Három éve kezdtem el a szakmát, hajóra szerettem volna kimenni, de úgy alakult, hogy kaptam itthon egy jó lehetőséget, így itt ragadtam elsajátítani a szakmát.

leo148: Mi volt életed eddigi legnagyobb csalódása? (kiben, miben)

Szüleim elváltak és ezt kicsiként felfogni, ez sokáig kihatott az életemre, apa nélkül felnőni sok negatvíummal jár.

Gábor80: Mi a kedvenc színed?

Fekete és fehér, ruhában. Amúgy az azúrkék.

Emese: Van testvéred?

Két féltestvérem van, egy nővérem és egy bátyám.

Zitus: A családod mit szólt ahhoz, hogy beköltöztél a villába?

Csak anyukámnak mondtam el a családban, hirtelen történt. Eleinte nem repdesett az örömtől, de aztán azt mondta az én életem, ha magamat adom, azt mondta, nem lesz semmi probléma. Bízik bennem.

Vásárhelyi Dávid - Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
zubcsilaci
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon