Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
2013. szeptember 30.
 

Nem vállalja a ValóVilág 6 műsorvezetői posztját Stohl András. A színész elmondása szerint megváltozott és ma már viccesen hatna a valóságshow műsorvezetőjeként.

A Hír24 információi szerint Stohlt hivatalosan még nem keresték meg a hamarosan induló ValóVilág 6 kapcsán, de a színész nem is vállalná a felkérést.

"Hivatalosan úgy tudom, hogy számít rám a csatorna, csak most nincs olyan műsor, amit vezethetnék. Nagyon nehéz olyan műsort találni, amibe én kellenék. Korábban volt egy fiatalos lendülete annak, amit csináltam, harsány is volt. Most már csak más vagyok. A Mephisto után vicces lenne ValóVilágot vezetni, és már nem is tudnék. Tehetségkutatókat viszont szívesen, de hogy az X-Faktort most egy jóval fiatalabb srác vezeti, arról azt gondolom, hogy ez a világ rendje" - mesélte a Nők Lapja Évszakoknak adott interjújában a színész.

"A tévézésből nekem két dolog hiányzik. Az az adrenalinsokk, amit egy élő adás jelent. Elképesztő ám egyszerre kétmillió ember előtt beszélni. Másrészt az anyagi biztonság is hiányzik. Kár lenne álszenteskedni. Biztos megélhetést jelentett. Nincsenek megélhetési gondjaim, de sokkal könnyebb életem volt tőle" - fogalmazott a lapnak Stohl András.

Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon