Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2012. augusztus 17.
 

Öngyilkos lett Elton John zenésztársa Bob Birch. A világ egyik legjobb basszusgitárosa önkezével vetett véget életének.

Fejbe lőtte magát Elton John basszusgitárosa. Bob Birch holttestére tegnap reggel találtak rá, pár sarokra kaliforniai otthonától. A rendőrség azonnal kizárta az idegenkezűséget.

Egyenlőre semmilyen magyarázat nincs a zenész tettére, hiszen sikeres zenei karrierje volt és boldog családban élt. Felesége és egy fia gyászolja.

Elton John a saját weboldalán adott ki közleményt a történtekre reagálva. 20 éve tagja a zenekaromnak, 1400 koncerten játszottunk együtt. A legnagyszerűbb zenészek egyike volt, akikkel valaha is dolgoztam, az összes együtt töltött év alatt egyetlen egyszer sem énekelt vagy játszott rossz hangjegyet. Nem találok szavakat, amivel jellemezni lehet ezt a tragikus halált, és hogy mennyire szerettem őt. Talán békében nyugszik - írta az énekes.

Birch a kilencvenes évek elejétől Elton John állandó zenei társa volt. Az elmúlt húsz évben pedig az egyik legfoglalkoztatottabb zenész vált belőle. Olyan zenészekkel dolgozott együtt mint Bryan Adams, a Spice Girls, Lionel Ritchie, George Michael, Eric Clapton, Sting, Cher, Mary J. Blige, a Backstreet Boys, Lady Gaga és még sokan mások.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon