Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 

Visszavonják a védettségi igazolványt attól, aki nem vette fel a második oltást

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · jún. 10., csütörtök
 
Orbán Viktor a kormány szerdai ülésén született döntésekről beszélt a Kormányinfón, a gazdaság újraindításáról valamint a járványügyi helyzetről.
 

Megszűnik a kijárási tilalom, a kötelező maszk hordás

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · máj. 21., péntek
 
Pünkösdi hétvégén elérhetjük az 5 millió beoltottat, így Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádióban bejelentette, hogy kilenc enyhítésről döntött az operatív törzs.
 

Németország nem ismeri el a kínai és orosz vakcinákat

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · máj. 13., csütörtök
 
Kizárólag az európai unióban engedélyezett készítményekkel beadott oltás ad felmentést Németországban a karanténkötelezettség alól – mondta a szövetségi egészségügyi miniszter szerdán Berlinben.
 

Összeomlott az oltási regisztrációs portál

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · ápr. 30., péntek
 
Jelenleg nem elérhető az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér honlapja. Ez az az oldal, ahol időpontot lehet foglalni a koronavírus-fertőzés elleni vakcina beadására. A rendszer azután omlott össze, hogy kiderült: már nemcsak Sinopharm- és AstraZeneca-, hanem Pfizer-vakcinért is lehet jelentkezni.
 

Módosul a kijárási tilalom ideje, nyitnak a teraszok

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · ápr. 22., csütörtök
 
A kormány legfrissebb döntéseiről számolt be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón. Szombattól megnyithatnak a teraszok és kitolódik a kijárási tilalom
 

Orbán Viktor: Még ma beoltunk 83 ezer embert

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · ápr. 03., szombat
 
Szombat reggel a Belügyminisztérium ügyeleti központjában az oltási terv végrehajtásáról egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnök – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.
 

Háromszáz felett a halálos áldozatok száma

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · márc. 31., szerda
 
6700 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdete óta összesen 652 433-ra nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 302, többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 20 737-re emelkedett.
 

252-en haltak meg a koronavírusban

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · márc. 23., kedd
 
Az elmúlt 24 órában újabb 5481 ember szervezetében mutatták ki a koronavírust. Nem volt még annyi áldozata egy nap alatt a vírusnak, mint most. 252-vel nőtt a koronavírus magyarországi áldozatainak száma. Velük együtt már 18 703 ember halt bele a vírus szövődményeibe.
 

Szlávik János lánya Dubajban nyaral

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · márc. 04., csütörtök
 
Dubajban nyaralt Szlávik János lánya – írja a Blikk egy hozzájuk eljuttatott fotó alapján. Alig pár nappal ezelőtt Szlávik arról beszélt: elképzelhetőnek tartja, hogy szigorítani kell a koronavírus-járvány elleni védekezés miatti hozott intézkedéseken, mert a vírusmutánsok miatt egyre többen fertőződnek meg és kerülnek kórházba.
 

Itt vannak a szigorítások!

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · márc. 04., csütörtök
 
A teljes országot lezárják a járvány terjedése miatt jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón. A döntés értelmében bezárnak az iskolák, óvodák és üzletek.
 

A magyar futballválogatott is soron kívül kapja a vírus elleni oltást

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · jan. 31., vasárnap
 
A magyar labdarúgóválogatott tagjai is soron kívül kapják meg a koronavírus-elleni oltást – közölte az RTL Híradó.
 

Orbán Viktor: húsvétig semmiféle lazítás nem lesz

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · jan. 29., péntek
 
Orbán Viktor pénteken reggel a Kossuth rádió reggeli műsorában elmondta, mikortól lehet egyáltalán beszélni a lazításokról. A miniszterelnök szerint ne hatalmasodjon el rajtunk az az érzés, hogy fokozatosan visszatérhetünk a rendes kerékvágásba, mert nem tudni, mikor lesz elég vakcina. Szerinte nagy csalódás lenne ebből.
 

Várhatóan pünkösd előtt nem nyitnak ki vendéglátóhelyek

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · jan. 19., kedd
 
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) körlevelet küldött a hazai szállodásoknak, éttermeseknek azzal kapcsolatban, hogy mire készüljenek. A levél tartalma szerint a jelenleg érvényben lévő korlátozások valószínűleg pünkösdig fennmaradnak.
 

Orbán Viktor: Február 1-ig meghosszabbítjuk a korlátozó intézkedéseket

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · jan. 08., péntek
 
Február 1-jéig meghosszabbítja a kormány a korlátozó intézkedéseket Orbán Viktor miniszterelnök pénteki bejelentése szerint. A kormányfő a Kossuth Rádiónak adott interjúban arról beszélt: amíg nincs elég oltóanyag, addig olyan életre kell berendezkednünk, amilyenre ilyenkor lehet, de mindenképpen vakcinát kell szerezni és le kell csapni rá, mert az EU lassú.
 

Szlávik: Lehet, hogy soha nem szabadulunk meg a koronavírustól

 
Sztárchat · jan. 06., szerda
 
Örülne, ha sokan beoltatnák magukat a koronavírus ellen, de lehet, hogy soha nem szabadulunk meg ettől a kórokozótól - mondta Szlávik János a Blikknek adott interjújában.
 

Koronavírussal kórházba került Sas József

 
SZTÁR · jan. 05., kedd
 
A Blikk úgy tudja a hosszú ideje betegeskedő 82 éves humorista kórházba került. Sas József három éve egy családi nyaralás után kétoldali sztrókot kapott azóta felesége ápolta otthon.
 

31 beteg halt meg, sokkal nőtt fertőzöttek száma itthon

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · okt. 19., hétfő
 
1478 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 47 768 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 31 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1173 főre emelkedett, 14 312-en pedig már meggyógyultak.
 

Nyolcvanketten vannak lélegeztetőgépen

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · okt. 09., péntek
 
1176 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (Covid–19), ezzel 35 222 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 15 beteg, így az elhunytak száma 913 főre emelkedett, 9202-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 25 107 fő. Az aktív fertőzöttek 34%-a, az elhunytak 47%-a, a gyógyultak 34%-a budapesti.
 

Több száz új fertőzöttet regisztráltak hazánkban

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · szept. 10., csütörtök
 
476 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 10 191-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt két idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 630, 3990-en pedig már meggyógyultak.
 

Amit másoknak nem lehet azt az Apostol zenekarnak engedik

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · júl. 31., péntek
 
A kormány döntésének értelmében továbbra is fenmaradnak a korlátozások, így augusztusban sem lesznek fesztiválok az országban, helyette garázskoncertek jöhetnek. Egyelőre szeptemberig tart a tiltás, annál tovább nem látnak, az 500 fő alatti rendezvényeket meg lehet tartani. Az Apostol mégis kivétel ők a Sportarénában ünnepelnek.
 

legjobbak

 
Májusban kinyithatnak a szállodák, az éttermek és a kávézók

A Magyar Nemzet információi szerint jövő héttől országosan bevezethetik az arcmaszkok használatát a nyilvános, zárt terű vagy csoportosulásra alkalmas helyeken és emiatt a Budapesten...
5500 megtekintés

Új vírust azonosítottak

Az atípusos tüdőgyulladás (SARS) kórokozójához hasonló, de eddig nem ismert vírusfajtát azonosítottak egy londoni kórházban kezelt beteg szervezetében - közölte hétfőn a brit...
3801 megtekintés

Elmarad az összes nyári fesztivál!

Elmarad az összes nagyobb rendezvény idén nyáron Magyarországon. Augusztus 15-ig 500 száz főnél nagyobb rendezvényt nem lehet megtartani az országban.
3602 megtekintés

Személyes képeket lop az új vírus

Néhány napja jelent meg egy új vírus, amelyik az átlagfelhasználó gépén található  összes képet elküldi egy távoli szerverre.
3497 megtekintés

Hatra nőtt a halálos áldozatok száma Magyarországon

Újabb koronavírussal-fertőzött betegek haltak meg: egy 65 éves és egy 75 éves magyar nő hunyt el, közölte a tájékoztató kormányzati honlap.
3081 megtekintés

Beszéd téma

 
Új vírust azonosítottak
Az atípusos tüdőgyulladás (SARS) kórokozójához hasonló, de eddig nem ismert vírusfajtát azonosítottak egy londoni kórházban kezelt beteg szervezetében - közölte hétfőn a brit...
Személyes képeket lop az új vírus
Néhány napja jelent meg egy új vírus, amelyik az átlagfelhasználó gépén található  összes képet elküldi egy távoli szerverre.
Nyolcvanketten vannak lélegeztetőgépen
1176 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (Covid–19), ezzel 35 222 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 15 beteg, így az...
31 beteg halt meg, sokkal nőtt fertőzöttek száma itthon
1478 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 47 768 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 31 többségében...
Több száz új fertőzöttet regisztráltak hazánkban
476 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 10 191-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt két idős, krónikus...
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon