Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2012. június 14.
 

Ma este beköltözik a fény és a csillogás a Papp László Budapest Sportarénába. Az idén 12. alkalommal megrendezett VIVA Comet gálára a szervezők még látványosabb show-val készülnek, mint eddig valaha.

Magyar és nemzetközi sztárfellépők, 800 fős stáb és 5000 vendég vesz részt az idén arculatváltáson átesett csatorna könnyűzenei ünnepén, amit 19.30-tól élőben követhetnek a rajongók a VIVA Televízión.

Június 14-én este minden eddiginél monumentálisabb show keretében ünnepli a sztárvilág az elmúlt 12 hónap legfontosabb könnyűzenei szereplőit és alkotásait. A 12. VIVA Cometet a tavalyihoz hasonlóan, a Papp László Budapest Sportarénában rendezik meg, ahol nyolcszáz fős stáb dolgozik azon, hogy minden tökéletesen sikerüljön a gálán.

A több mint négyszáz magyar sztárvendég egy tizenöt méter hosszú vörös szőnyegen vonul majd be a Sportarénába, ahol az ezer négyzetméteres színpadon idén többek között SP, Fluor, az Anti Fitness Club, Tóth Gabi és a Compact Disco is fellép majd, az este sztárvendége pedig az angol Pixie Lott lesz.

A Cometre készült egyedi produkciók különleges látvánnyal, extrém showműsorral készültek az idei díjátadóra is. A tökéletes hangzást a 250 ezer wattos hangosítás biztosítja, arról pedig, hogy a közönség tagjai mindent tökéletesen lássanak, az egy kilométernyi fényhídra felfüggesztett közel ötszáz lámpa gondoskodik majd. A VIVA idén több gyermekotthon lakóit is meghívta a show-ra, akik az ötezer vendég között együtt szurkolhatnak a jelölteknek. Azokat a rajongókat pedig, akik nem tudtak eljutni a gálára, a 11 kamerával forgatott, 19.30-kor induló élő közvetítés keretében követhetik a díjátadót.

Az, hogy a jelöltek közül végül kik vihetik haza a legendássá vált zöld-narancssárga gömböket kiderül holnap, június 14-én a Papp László Budapest Sportarénában, ahol egy látványos és egyedülálló műsor keretében adják át a VIVA Comet zenei elismeréseit.

Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon