Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2019. november 14.
 

Magyarország egyik kedvenc youtubere újabb dallal drukkolt elő néhány hete, B. Nagy Réka ezúttal egy kis csavart is vitt a történetbe, hiszen a szerelmes sorok barátjának szólnak, aki a „Láss belém" klipjében főszerepet is kapott.

A 21 éves vlogger és influenszer már 14 éves kora óta énekel, a zene nagyon fontos szerepet játszik az életében. Közösségi profiljai a fiatalok elsőszámú kedvencei közé tartoznak, YouTube-on 125, Instagramon pedig több mint 140 ezren követik.

A dal születése ezúttal egy összetett folyamat volt. A zenét Réka egyik legjobb barátja, a hihetetlenül tehetséges Johnny K. Palmer szerezte, aki horvát származású dalszerző társával, Vida Noával dolgozott össze.

A vidámparkos képkockákat Bécsben rögzítette a stáb, a belső jeleneteket pedig a pár lakásban vették fel, így a szerelmesek igazán otthonosan érezhették magukat. Réka előző dala, az „Őrültség" pozitív nyári dallamvilággal és hangzatos refrénnel lopta be magát a közönség szívébe, ezt fejeli meg az ifjú tehetség a „Láss belém" című számmal, amely egy igazán feel-good életérzést közvetít.

Réka a Hír7-nek saját generációjáról is beszélt, véleménye szerint a mai fiatalok sok esetben nagyon negatívak, nézd meg interjúnkat az énekesnővel:

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon