Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2016. április 26.
 

Az idén tizedik alkalommal jelentkező, megújuló Balaton Sound minden eddiginél változatosabb zenei kínálattal készül a jubileumra. A szervezők nemrég bejelentették, hogy a fesztivál nagyszínpadán Chris Brown is fellép majd.

A Grammy- és több tucat egyéb díjjal elismert Chris Brown, aki 26 éves kora ellenére már 7 hatalmas sikerű albumot tudhat a háta mögött. Az amerikai rapper-énekes- dalszerző-színész elképesztő sikereket ért már el az egész világon, július 7-én csütörtökön egy kiváló nevekből álló felhozatal: Martin Garrix, A$AP FERG, a Nervo vagy Tyler, The Creator mellé áll be Zamárdiban.

Az idei évben először a Balaton kellős közepén is bulizhatnak a Soundra érkezők a fesztivál ideje alatt napközben működő party hajón, ahol nemzetközi sztárok készülnek speciális daytime szettekkel, így a hamburgi H.O.S.H. és a svájci Adriatique páros, a berlini Mobilee képviseletében Rodriguez Jr. live act-je, a legendás Kruder & Dorfmesiter formáció egyik fele: Peter Kruder, a kölni Andhim duó és Agoria Párizsból.

A 4 órás, exkluzív programra limitált számú belépőt kínálnak a szervezők, amely a bérletesek számára kedvezményes áron kapható.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon