Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. május 05.
 

Hétfőre Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar és Békés megye kivételével az egész országra kiterjesztették a citromsárga figyelmeztetést.

Hétfőn főként a keleti északkeleti megyék kivételével várható zivatartevékenység. Kiemelt eséllyel a délutáni, esti óráktól a Dunántúl keleti, északkeleti részén és a Duna-Tisza közén, este Pest megyében és környezetében várható dél felől fejlődő intenzív zivatartevékenység. Főképp ebben a térségben a zivatarokhoz 30-40 mm csapadék, nagyobb méretű jég és 80-90 km/h körüli szélroham is valószínű helyenként - írja a met.hu.

A hét második felében napos idő ígérkezik gomolyfelhőkkel, csak néhol lehet zápor, zivatar. Jelentős mennyiségű csapadék (legalább napi 5 mm) az ország területének 60 százalékán valószínű.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 10, 15 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 22, 27 fok között várható.

Nem lesz fronthatás

A megszűnő hidegfronti hatás következtében a jellemző tünetek - azaz, fejfájás, migrén, a görcshajlam erősödése - fellépése számottevően csökken. Vasárnap fronthatásra már nem kell számítani.

Forrás: met.hu

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon