Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2016. március 10.
 

Április 9-én indul a TV2 legújabb szuperprodukciója, a Kismenők, amelynek Ördög Nóra és Till Attila lesznek a műsorvezetői. A zsűriben ott ül majd Lajtai Kati, aki most várja első gyermekét, az énekesnő a Hír7-nek mesélt az új kihívásokról.

A formátum egyik különlegessége, hogy a műsorvezetők egyben csapatkapitányok is lesznek. - Ének, tánc és egyéb kategóriában válogattunk 5-16 éves gyerekeket a csapatunkba – mondta Tilla. 100-120 olyan gyerek jutott be az előválogatóba, akik éneklésben, táncban, színjátszásban, hangszeres játékban, akrobata mutatványokban vagy egyéb más területen kimagasló képességekkel bírnak. - 28 produkciót választottunk ki, tehát fejenként 14-14-et - tette hozzá Ördög Nóra. Ők küzdenek majd a stúdióban lévő nézők és a zsűri szavazataiért, így dől el, ki jut be a csapatunkba. 4 felvételről vetített adás lesz és 4 élő.

Az eseményen kiderült, hogy Lajtai Kati énekesnő kisbabát vár. Elmondta: várhatóan nyár közepén születik első gyermeke. Arról beszélt mennyire fontos meglátni a tehetséget a gyermekekben és megfelelő módon fejleszteni azt.

Nézd meg mit mondott riporterünknek Lajtai Kati: 

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon