Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2020. július 31.
 

A kormány döntésének értelmében továbbra is fenmaradnak a korlátozások, így augusztusban sem lesznek fesztiválok az országban, helyette garázskoncertek jöhetnek. Egyelőre szeptemberig tart a tiltás, annál tovább nem látnak, az 500 fő alatti rendezvényeket meg lehet tartani. Az Apostol mégis kivétel ők a Sportarénában ünnepelnek.

A hatályban lévő jogszabályok értelmében, a 2020. augusztus 28-án a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő Apostol 50 koncert, létszámkorlátozás nélkül, zárt térben megtartható, mivel ez az esemény, olyan rendezvénynek minősül, amely ültetett nézőtérrel rendelkezik – írta a Facebookon Broadway Jegyiroda.

A posztban hangsúlyozták, hogy a helyszínen fokozottan és rendszeresen fertőtlenítik a felületeket, a belépéskor a bejáratoknál kihelyezett kézfertőtlenítőket helyeznek el, a biztonsági szolgálat, valamint a büfé munkatársai pedig maszkot viselnek majd.

A bejegyzésben felhívják rá a figyelmet, hogy a közönségnek is javasolt arcmaszkot viselnie, de számukra ezt nem teszik kötelezővé. Kérik ugyanakkor, hogy az érdeklődők köhögéskor, tüsszentéskor behajlított könyökkel vagy zsebkendővel takarják el orrukat, szájukat. Ha pedig egy kicsit is betegnek érzik magukat, inkább maradjanak otthon.

A Broadway Jegyiroda Facebook-oldalán valóságos kommentháború alakult ki amiatt, hogy az egyértelmű szabály ellenére az Apostol-koncertet mégis megtartják. Volt olyan hozzászóló, aki a közönség jellemzően magas életkora miatt az esemény lefújását javasolta.

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon