Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2014. november 01.
 

Újabb botránykönyvet jelentetett meg Kelemen Anna. A téma továbbra is a szex, viszont a szerepelők újak. A nép szolgálatában című könyv bemutatóján jártunk.

A héten tartották Kelemen Anna legújabb A nép szolgálatában című könyvének bemutatóját. Anna néhány hónappal ezelőtt elhatározta, hogy harminc napon át hirdeti magát az interneten, aki felhívta az százezer forintért tölthetett el vele egy órát, amelyről természetesen szexuális élményekkel távozhatott.

Anna a mennyiségre ment inkább mint a minőségre, hiszen ezalatt a harminc nap alatt, sok mindenkivel ágyba bújt, legyen az gazdag sikeres férfi, híres vízilabdázó vagy egyszerű panellakásban élő férfi. Ezekről az élményekről számol be a könyvében. 

Interjút készítettünk Kelemen Annával, nézd meg te is:

Hír7

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Életfogytiglant kaphat Curtis bátyja
Kedd este letartoztatták Sz. Lajost, Curtis bátyját és L. Istvánt, akiket Katzenbach Imre meggyilkolásával gyanúsítanak. A harmadik gyanúsított H. Lászlót pedig a gyilkosságra való felbujtással gyanúsítják. H. Lászlót a rendőrség már korábban gyanúsítottként felelősségre vonta, ő jelenleg más ügy miatt ül börtönben.
0 hozzászólás
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon