Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2015. augusztus 11.
 

Közel teltházas koncertet adott tegnap este a brit fenegyerek Robbie Williams a Sziget fesztiválon. Az énekes egy magyar lányt is a színpadra hívott Candy című számánál.

Óriási biztonsági intézkedések előzték meg Robbie Williams érkezését tegnap a Sziget fesztiválon. "A Robbie Williams koncertre a menedzsment csak korlátozott számban engedélyezte a fotózást kizárólag az első három szám idejére, amihez szerződés aláírása szükséges. A menedzsment által jóváhagyott médiumokat külön értesítettük. Az engedély nélkül készült fotók publikálása jogi következményeket von maga után, így kérünk benneteket a menedzsment nevében, egyáltalán ne készítsetek Robbie Williamsről fotókat" - volt olvasható a Sziget sajtóirodájában.

Az énekes a fesztivál eddigi történetének legnagyobb gázsiját kapja, 100 és 500 millió forint között. Robbie Williams egyébként magángéppel érkezett Budapestre, és rendkívül szigorúan őrizték a Four Season Hotelben.

Ahogy az várható volt koncert közben kiválasztott egy lányt a tömegből. A szerencsés ezúttal Nyíregyházáról érkezett. Nézd meg vidónkat!

Hír7
Fotók: MTI / Mohai Balázs

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon