Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 

Médiaajánlat

 

Hír7 – a videós hírportál

A Hír7 Magyarország videós hírportálja öt éve kezdte meg működését. Az elmúlt egy évben több tízezer embert értünk el és váltak rendszeres olvasóinkká. A Hír7 célja, hogy tartalmával és külső megjelenésével elsősorban a fiatalokat szólítsa meg. Statisztikai adataink és a visszajelzésekből is arra következtetünk, hogy ez sikerült.

A portál 2012. márciusában indult, és napról napra elhozza olvasói számára hazánk és a világ híreit. A cikkeket videós tartalmak, exkluzív interjúk és képek színesítik.

A Hír7 felnőtt, hírolvasó közönséget ér el. A portálhoz szorosan kapcsolódik a Facebook oldala, igazi aktív közösségi hírfogyasztással. A közösségi oldalon Hír7-t követő felhasználók a legelsők között értesülhetnek az újdonságokról. 

Olvasóink közel 80%-a magyarországi, Budapesten, vagy az öt vidéki nagyvárosban, jó körülmények között élő, 34 év alatti fiatal.

Online közösségi jelenlét

A Hír7 indulása óta fent van a világ legnagyobb közösségi oldalán, a Facebookon.
Egyedi alkalmazások és nyereményjátékok várják felhasználóinkat. A közösségi oldalon Hír7-t követő felhasználók a legelsők között értesülhetnek az újdonságokról, és egyetlen klikkel elérik híreinket, képeinket, interjúinkat. Cikkeinket az olvasók pár másodperc alatt, egy kattintással megoszthatják a közösségi oldalakon.

facebook.com/hir7hun
twitter.com/hir7hun
instagram.com/hir7

pinterest.com/hir7official
youtube.com/hirborze

Saját gyártású produkciók:

Interjúk

2012. márciusában elindítottuk első saját gyártásban készülő online műsorunkat.  Minden héten egy-egy ismert személy mesél életéről, karrierjéről, terveiről 25-30 percben. A visszajelzések alapján és a nézettségből is arra következtetünk, hogy ennek a műsornak létjogosultsága van az online piacon. A forgatások Magyarország egyik legszebb szállodájában, az ötcsillagos Corinthia Hotel Budapestben zajlanak. A vendégek olykor a Limo1 által biztosított limuzinnal érkeznek az interjú helyszínére, ezzel is emelve a műsor eleganciáját, letisztultságát.

SZPOT MEGOLDÁSOK:

TÁMOGATOTT RIPORT - TERMÉKELHELYEZÉS: 

 

Hirdetési ajánlatok:


Oldalunkon lehetőség van:
- PR cikk elhelyezésére,
- videóink előtt támogatók megemlítésére,
- cégbemutató videó interjúk készítésére, és megjelenítésére,
- aktív Facebook oldalunkon posztok formájában való megjelenésre,
- nyereményjáték indítására.

Szolgáltatásaink:
- moderálás, műsorvezetés
- interjú készítés

További információ és ajánlatkérés: info@hir7.com

 

Hír7, hírek a hét minden napján 
 

Videók

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon