Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 

Hip-hop fronton erősít a sound

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · márc. 14., csütörtök
 
Sean Paul, KSHMR, Desiigner és Denzel Curry is fellép idén a fesztiválon. A Balaton Sound szervezői közben folytatják a tavaly létrehozott, tudatos és biztonságos fesztiválozásra buzdító Safety First kampányt, melyhez önkéntesek jelentkezését várják.
 

Egyre népszerűbb az elektromos cigaretta

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · aug. 04., szombat
 
Hazánkban egyre többen térnek át a hagyományos cigiről az elektromos cigire. De az elektromos cigaretta nem csak nálunk, hanem az Egyedült Államokban és persze a többi európai országban is egyre népszerűbb. Sőt nem csak az átlagemberek körében, de a sztárok körében is, akik inkább az e-cigit részesítik előnyben - például a forgatási szünetekben vagy akár a szórakozó helyeken – a hagyományos cigivel szemben.
 

Pénteken lesz a Strandok Éjszakája

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · júl. 26., csütörtök
 
Idén is megrendezik a Strandok Éjszakáját, a kezdeményezés célja, hogy felhívják a figyelmet a magyar fürdőkre, az évezredes magyar fürdőkultúra hagyományaira.
 

Így folytatódik a Széttörve és A sebezhetetlen

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · júl. 23., hétfő
 
Egy filmben folytatódik a Széttörve és A sebezhetetlen, megérkezett M. Night Shyamalan új filmjének, a Glass-nak az első előzetese. A filmben feltűnik Bruce Willis, mint David Dunn, Samuel L. Jackson mint Mr. Glass és persze James McAvoy mint Kevin Crumb.
 

Jön a Jurassic World 2!

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · szept. 23., péntek
 
Folytatódik a 1,55 milliárd dollár bevételt hozó Jurassic World, melynek második részét 2018-ban mutatják be a mozikban.
 

David Guetta lesz a Sziget mai fő attrakciója

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · aug. 14., vasárnap
 
David Guetta, a Bloc Party, Rachid Taha és Jay Hardway is fellép mások mellett a Sziget fesztivál mai, vasárnapi napján.
 

Jason Derulo újdonságokkal jelentkezik

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · júl. 22., péntek
 
Jövő héten a boltokba kerül Jason Derulo legújabb válogatáslemeze, mely a Platinum Hits nevet viseli.
 

Élményprogramokkal erősít az EFOTT

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · júl. 08., péntek
 
14 méteres torony, habparti, piatőzsde, karrierindítás, megannyi sport és turisztikai program – a felsoroltak mindegyikével találkozhat az, aki július 12-17. között kilátogat a Velencei-tó partjára, az egyetemisták legnagyobb nyári bulijára. A zenei programok mellett az EFOTT fesztiválozói idén számos igazán izgalmas élményprogramot próbálhatnak ki.
 

Házibulival nyit az EFOTT fesztivál

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · júl. 08., péntek
 
Milyen egy retro-mulatós-techno-disco házibuli? Ezt így egyben kapjuk meg július 12-én, Velence Északi Strandján! Az EFOTT fesztivál nyitónapjára ugyanis a szervezők egy tóparti házibuli hangulatot álmodtak meg, ahol a 90-es évek UFO-Kozmix-Groovehouse együttesei mellett, a mulatós király Kis Grófo és barátai is mikrofont ragadnak. A buli zárásaként pedig indulhat a csapatás Deadcode & Friends vezényletével.
 

Az eddigi legerősebb Roxette lemez érkezik

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · jún. 03., péntek
 
75 millió eladott lemez, számtalan világkörüli turné és listavezető sláger – csak néhány siker, amelyet a Roxette elért a 30 éves karrierje alatt. És bár az együttest büszkeséggel töltik el az elért eredmények, a duó tagjai továbbra is előre tekintenek – erről is szól a holnap megjelenő Good Karma című lemezük.
 

A világ minden tájáról jönnek zenészek a Szigetre

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · ápr. 13., szerda
 
Kikerekedett az idei Sziget Világzenei Nagyszínpadának programja, ami ezúttal egy „nulladik” nappal bővül, így hat napon át kínálja a felhőtlen szórakozást biztosító „bulizenét” a műfaj nagyjaival, friss tehetségeivel, visszatérő sztárjaival és kísérletező produkciókkal.
 

Itt a külső-belső megújulás ideje!

 
· máj. 04., hétfő
 
A Móricz Zsigmond körtéren található Fabera exkluzív szépség-és életmódközpont 127 négyzetméteren, családias hangulatban kínálja programok és szolgáltatások széles skáláját. Fabera világa egy hely a nő újjászületésének. Nem szépségszalon, nem mozgásstúdió, sokkal több ezeknél. Egy hely, ahol nem csak külsőleg alakulhatsz át, de lelkileg is töltekezhetsz, és az összes felmerülő problémádra megoldást találhatsz.
 

Óriási nevek az idei Balaton Soundon

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · ápr. 01., szerda
 
Mások mellett Ludacris, Jason Derulo, Pusha T, Seth Troxler, a Martinez Brothers és Oliver Koletzki is fellép az idei zamárdi MasterCard Balaton Sound fesztiválon, amelyen a Faithless frontembere, Maxi Jazz egy projektjével szintén műsort ad.
 

Rendhagyó adással jelentkezik a Heti hetes

 
· febr. 14., szombat
 
Az RTL szókimondó közéleti talk-showja ezen a héten jeles naphoz érkezett, ugyanis a 600. epizódot láthatják vasárnap este az RTLII nézői.
 

Szupersztár érkezik a Szigetre

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · febr. 02., hétfő
 
A popzene történetének egyik legsikeresebb előadója, Robbie Williams ad koncertet a Sziget fesztivál mínusz egyedik napján, augusztus 10-én. A brit énekes a Let Me Entertain You című turnéjával jön Budapestre.
 

Bagi Iván: Nagy felelősséggel jár egy gyerek

 
Riportok · dec. 16., kedd
 
Néhány hete jelent meg Bagi Iván könyve, melyben a múltját tárja az olvasók elé. A humoristának nem volt felhőtlen a kapcsolata a szüleivel, gyermekként intézetbe került. Gyermekvállalásról illetve saját gyermekkorának rossz körülményeiről is mesélt riporterünknek.
 

Érdekes folytatást kapott a Jurassic Park

 
· nov. 30., vasárnap
 
Bemutatták szerdán a Jurassic Park negyedik epizódja, a Jurassic World első trailerét.
 

Pingvinekkel játszott Palvin Barbi

 
· nov. 25., kedd
 
Kapitány, Kowalski, Rico és a Közlegény szuperkémeknek állnak a Madagaszkár Pingvinjei mozifilmben, amelynek premier előtti vetítésén a hazai sztárvilág képviselői is megjelentek. Eljött a pingvinrajongó Palvin Barbi és Debreczeni Zita is.
 

Forró ritmusok hamarosan az Arénában

 
· okt. 07., kedd
 
A harmincöt országban adott négyszáz előadás és 500 ezer néző után a Pasión de Buena Vista produkció 2014-ben visszatér Európába. Budapesten a magyar nézők is részesei lehetnek az egyedülálló kubai show-nak október 13-án és 14-én.
 

Óriási show-val tért vissza a Sztárban sztár

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · szept. 09., kedd
 
Hatalmas show-val tért vissza az ország legnagyobb házibulija a Sztárban sztár. A műsorban ezúttal is más előadók bőrébe bújtak a magyar énekesek. Az első távozó Völgyi Zsuzsi volt.
 
1 2 »

legjobbak

 
Magyarországra érkezik Alexandra Stan

Az énekesnő a TV2 A Szépségkirálynő című műsorában lép színpadra és az azt követő afterpartyn.
7883 megtekintés

Akcióban a magyar titkosszolgálatok

"James Bondok" és "Mata Harik" Bibliája lehet az az egyik nemrég megjelent könyv, ami az igazi titkos ügynökök, pontosabban a magyar titkosszolgálatok akcióiba enged bepillantást.
7121 megtekintés

Az utcán szerenádozott Berki

Vasárnap különleges anyák napi adással készülnek Az Ének iskolája tanítványai. A fellépése mellett Berki Artúr egy szerenádot is adott édesanyjának.
6774 megtekintés

Lesz VOLT!

A korábbi hírekkel ellentétben minden akadály elhárult a VOLT Fesztivál megrendezése elől. Magyarország legnagyobb és legismertebb vidéki kulturális eseményánek keddi indulásához...
6588 megtekintés

A legnagyobb magyarok a VOLT-on

Évek óta hagyomány, hogy a pazar nemzetközi felhozatal mellett a hazai fesztiválok között a VOLT vonultatja fel a legtöbb magyar produkciót is. Idén se lesz ez másképp.
6146 megtekintés

Beszéd téma

 
Flo Rida a Megasztár fináléjában lép fel
Napjaink egyik legnépszerűbb rappere, Flo Rida lesz a Megasztár utolsó adásának sztárvendége. A világsztár legnagyobb slágerét fogja előadni és duettet énekel a tehetségkutató...
Magyarországra érkezik Alexandra Stan
Az énekesnő a TV2 A Szépségkirálynő című műsorában lép színpadra és az azt követő afterpartyn.
Lesz VOLT!
A korábbi hírekkel ellentétben minden akadály elhárult a VOLT Fesztivál megrendezése elől. Magyarország legnagyobb és legismertebb vidéki kulturális eseményánek keddi indulásához...
Már dübörög a VOLT
A tavalyi 102 ezer után idén csaknem 100 ezer résztvevőre számítanak a szervezők az idei, huszadik VOLT fesztiválon - közölték a szervezők a keddi nulladik napon, a kapunyitás előtti...
Akciódúsabbak lesznek a teknőcök
A folytatás merőben eltér attól, amit eddig láthattak a nézők. A film 2014-ben debütál majd a mozikban.
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon