Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2017. szeptember 19.
 

A világon rengeteg ember rendelkezik művészi hajlammal, van, akit az éneklés, van, akit a zenélés, míg másokat a festés vonz. Természetesen nem csak átlagemberek lehetnek művészek, amit az alábbi képek be is bizonyítanak.

Számos világhírű színész, zenész és politikus is rendelkezik rejtett tehetségekkel, mint például, hogy kiváló festők. Néhányan rejtegetik ezt a képességüket, sokak azonban megmutatják a nagyvilágnak, hogy mit tudnak. Sokan közülük álneveket használnak, amikor kiállításokon mutatják be munkájukat, míg mások nem félnek megadni saját nevüket.

De hogy mégis kik azok a hírességek, akik szeretnek, és tudnak is festeni?

Jennifer Aniston a lista élén áll, ugyanis az ő festményét a New York-i Metropolitan Museum of Artban már 11 korában bemutatták.

Macaulay Culkin annyira elkötelezett művészete iránt, hogy lakását egy festmény stúdióvá változtatta.

George W. Bush 2012-ben kezdett festeni, és két évvel később kiállítása volt a George Bush elnöki könyvtárban és múzeumban.

Johnny Depp híres barátai portréit festette meg, olyanokét, mint Bob Dylan, Patti Smith vagy Keith Richards.

A lista itt még nem ér véget, hiszen több híresség képe is nyilvános, így láthatjuk, miket alkotnak a világhírű emberek.

Paul McCartney az 1980-as évek óta fest. A 2000-ben Liverpoolban megrendezett művészeti kiállításán McCartney azt mondta: "A Walker Art Gallery-ben festményeim kiállítását szerveztem meg…ahol John és én sok kellemes délutánt töltöttünk, szóval nagyon izgatott vagyok.”

Lucy Liu a műalkotásait Yu Ling álnéven mutatja be. Gyakran adományozza kiállításaiból befolyt összeget az UNICEF-nek.

David Bowie festő és szobrász is egyben, akinek a munkásságát világszerte ismerik. A Modern Painter Magazin is írt már művészetéről.

Károly walesi herceg szenvedélye az akvarell festészet. 2013-ban Life in Pictures címmel létrehozta művei online megjelenítését.

Pierce Brosnan nem magától tanult festeni, hiszen tehetségét a Szent Márton Művészeti Iskolában alapozta meg fiatalkorában.

Sylvester Stallone már évtizedek óta alkot, bár stílusa kissé elvont, igazán nagy művészi tehetséggel van megáldva.

Marilyn Manson akvarell képeket szeret festeni, amelyek igazán elgondolkodtatóak.

A legtöbb alkotás igen kiemelkedő, és igazán izgalmas, hogy a világ énekesei, színészei vagy politikusai művészi génekkel is rendelkeznek. Az ő festményeiket csodálhatjuk az interneten, vagy egy-két szerencsés ember talán egy eredeti kiállításra is eljut, de otthon azért mégsem tudjuk a falra akasztani ezeket a képeket.

A szobák képekkel való díszítése azonban sosem megy ki a divatból, a Festménybolt honlapján például számos különböző stílusú kép közül tudunk válogatni, amik minden szobatípusba remekül passzolhatnak.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Címkék:
vissza
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon