Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2012. augusztus 27.
 

Múlt héten az egész világot bejárták Harry herceg meztelen fotói. A Hír7 most összegyűjtötte a brit trónörökös legnagyobb botrányait.

A herceg egyik legnagyobb botránya 2005-ben volt, amikor is egy jelmezbálban náci egyenruhában jelent meg. A legnagyobb brit tömeglap, a The Sun akkor a kép fölé hatalmas betűkkel a "Harry the Nazi" (Harry, a náci) főcímet írta.

Harry néhány éve beismerte, hogy korábban rendszeresen marihuánás cigarettát szívott és keményen ivott is. Harryt ezek után apja azonnal gyógykezelésre küldte. 

Nem csak kicsapongó élete kapott nyilvánosságot, de szerelmi életéről is sokáig beszéltek az emberek. Chelsy Davy-vel folytatott viharos kapcsolata igazi se veled, se nélküled kapcsolat volt. A pár az utóbbi hét évben háromszor szakított.

Pár hónapja egy luxushajón részegen táncolt, majd beleesett egy medencébe. Mindezt persze rögzítette egy kamera is.

A legutolsó botránya a múlt héten robbant, amikor is meztelen képek jelentek meg a hercegről a TMZ nevű amerikai hírportálon. A vad éjszakává fajult hétvégén vetkőzős biliárdozás egy Las Vegas-i luxuslakosztályban, ahol Harry herceg mulatott barátai és több csinos nő társaságában.

"Megvetendő, hogy eladta valaki a Harry hercegről készült meztelen fotókat, emellett pedig az illető visszaélt a herceg vendégszeretetével" – így kommentálta a történteket a hétvégi vetkőzős biliárd egyik résztvevője, Arthur Landon, Nagy-Britannia egyik leggazdagabb fiatalembere.

A botrányok ellenére a britek szeretik a trónörököst. A legfrissebb közvélemény-kutatás szerint az angolok elfogadják Harry herceg pucérkodását.

Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon