Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. március 04.
 

A jövő hét elején helyenként még akár mínusz 6 fok is lehet, de aztán melegszik az idő.

A nappali maximumok plusz 18 fok körül is alakulhatnak, s néhol még a leghidegebb órákban is plusz 8 fok lesz.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzése szerint hétfőn túlnyomóan derült, napos időre lehet számítani, a keleti országrészben néhol kevés gomolyfelhővel. Csapadék nem várható. A Tiszántúlon élénk lesz az északi, északkeleti szél, másutt gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 6 és mínusz 1, a legmagasabb hőmérséklet plusz 7 és plusz 10 Celsius-fok között várható.

Kedden a reggeli órákban helyenként átmeneti ködfolt előfordulhat. A minimumhőmérséklet mínusz 6 és mínusz 1 között valószínű. A nappali csúcsértékek várhatóan plusz 8 és plusz 14 fok között alakulnak.

Szerdán felhősebb lehet az ég, de csapadék nem várható. A leghidegebb órákban mínusz 3 és plusz 5 fok lehet, míg nappal plusz 12 és plusz 18 fok körül alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön többnyire erősen felhős vagy borult idő várható, szórványosan kisebb esőre, záporra is számítani lehet. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke plusz 2 és plusz 8 fok között lehet. A nappali csúcsértékek 10 és 16 fok között alakulhatnak.

Pénteken és szombaton nagyobbrészt erősen felhős idő várható, de - főleg délen — napos időszakokra is számítani lehet. Kisebb eső, zápor szórványosan valószínű. Pénteken a legalacsonyabb hőmérséklet plusz 3 és plusz 8 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan plusz 11 és plusz 18 fok között alakulnak. Szombaton a minimumhőmérséklet plusz 2 és plusz 7 között alakul, a legmagasabb nappali hőmérséklet plusz 11 és plusz 17 fok között várható.

Vasárnap erősen felhős vagy borult idő várható, és már többfelé kell esőre, záporra számítani. A legalacsonyabb hőmérséklet plusz 2 és plusz 7 fok között, a legmagasabb nappali hőmérséklet plusz 8 és plusz 14 fok között alakul.

MTI

Fotó: Internet

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Hivatalos: Visszatér a Jóbarátok sorozat
Minden találgatásnak vége hivatalosan is bejelentették, hogy 16 év után újra összeáll a Jóbarátok című világhírű sorozat szereplőgárdája.
0 hozzászólás
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon