Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2014. április 11.
 

A hétvégén is több helyen hűvös lesz, az éjszakai órákban akár fagypont körüli értékek is lehetnek.

Néhol záporeső is kialakulhat. Emellett pénteken még lehetnek erős széllökések, de aztán mérséklődik a légmozgás — közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön.

Az országos középtávú előrejelzés szerint pénteken néhol erősen gomolyfelhős, másutt napos lesz az ég. Legfeljebb délen és keleten lehet zápor. Napközben megélénkül, főként keleten meg is erősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 0 és plusz 5 fok között várható, de a fagyzugos helyeken hidegebb is lehet. A legmagasabb hőmérséklet 13-17 fok között alakul.

Helyenként szombaton is lehet záporeső, de estétől átmenetileg egyre nagyobb területen kiderül az ég. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A minimumhőmérséklet 1-6 fok között valószínű. A nappali maximumok 14-18 fok között alakulnak.

Vasárnap főként napközben fordul elő szórványosan kisebb eső, záporeső. Helyenként megélénkülhet a szél. A leghidegebb órákban 2-8 fok lehet. Nappal várhatóan 14-19 fokig melegszik a levegő — olvasható az előrejelzésben.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat veszélyjelzése szerint Baranya, Bács-Kiskun és Csongrád megye kivételével az egész országban várható talaj menti fagy.

Csütörtök este néhol még kialakulhatnak zivatarok, amelyeket jégdara, kis eséllyel szélerősödés kísérhet. Főként északkeleten intenzívebb záporok környezetében, kisebb területen jelentősebb mennyiségű - akár 10-25 milliméternyi — csapadék is hullhat.

MTI
Fotó: Hír7 - Vásárhelyi Dávid

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon