Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. február 01.
 

A hétvégén csapadékos idő várható, ismét többfelé havazhat. A hőmérséklet is visszaesik, vasárnap a maximumok már csak 0 és plusz 3 Celsius-fok között lehetnek - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak csütörtöki országos előrejelzéséből.

Pénteken eleinte felszakadozik a felhőzet, majd napközben nyugat felől újra megvastagszik, de keleten a nap első felében még alapvetően napos idő ígérkezik.

Délutántól elsősorban az ország északi felén lehet több helyen kisebb esőre, záporra számítani. A nyugati, délnyugati szél várhatóan többfelé megerősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 3 és plusz 4 fok között alakul. A nappali maximumok plusz 5 és plusz 11 fok között valószínűek.

Szombaton túlnyomóan borult lesz az ég. Nyugat, délnyugat felől egyre többfelé várható eső, záporeső, ez délután északnyugaton havas esőbe, havazásba vált át. A déli szél északira, északnyugatira fordul és megerősödik. A minimumhőmérséklet 0 és plusz 5, a legmagasabb nappali hőmérséklet plusz 3 és plusz 9 fok között alakul.

Vasárnap túlnyomóan borult lesz az ég, csak késő délutántól szakadozik fel északnyugat felől a felhőzet. Többfelé várható havazás. Az északi, északnyugati szél viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 2 fok között valószínű. A nappali csúcsértékek várhatóan 0 és plusz 3 fok között alakulnak.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon