Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. június 13.
 

A hétvégén is lehet egy-egy zápor, esetleg zivatar, de túlnyomóan napos idő lesz. A nappali maximumok várhatóan 30 fok körül alakulnak majd az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint.

Pénteken sok lesz a napsütés. Az ország legnagyobb részén nem várható csapadék, kis valószínűséggel azonban az Északi-középhegységben és a Tiszántúl északi részén egy-egy zápor vagy zivatar kialakulhat. A Dunántúl nyugati felén nagyobb területen megerősödhet a szél, sőt a reggeli órákban a Fertő tó környékén viharos széllökések is előfordulhatnak. Másutt csak átmenetileg élénkülhet meg az északi szél.

Pénteken a legalacsonyabb hőmérséklet 10 és 16 Celsius-fok között valószínű. A maximumhőmérséklet a Dunántúlon 24 és 28, a Duna vonalától keletre 28 és 30 fok között várható.

Szombaton északon helyenként előfordulhat egy-egy zápor, illetve zivatar. Másutt napos, száraz időre számíthatunk. A változó irányú szél csak zivatarban erősödhet meg. A minimum-hőmérséklet 11 és 17 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 30 fok között alakul.

Vasárnap általában derült vagy gyengén felhős időre van kilátás. Északon néhol egy-egy zápor, esetleg zivatar is kialakulhat. A változó irányú szél mérsékelt marad. A minimum-hőmérséklet 12 és 18 fok között várható. Napközben 28-32 fokig melegszik a levegő.

MTI
Fotó: Internet

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon