Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2020. március 11.
 

Veszélyhelyzetet hirdetett a kormány az egész ország területére – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Rendkívüli jogrendet hirdetett, veszélyhelyzet elrendeléséről döntött szerdai ülésén a kormány. Ezt az operatív törzs sajtótájékoztatóján jelentette be Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, aki azt mondta: „azok a döntések, amiket a kormány meghozott, bizonyos tekintetben példátlanok a rendszerváltás óta eltelt harminc év történetében”.

Beutazási tilalom Olaszországból, Kínából Dél-Koreából és Iránból. Csak magyar állampolgárok érkezhetnek ezekből az országokból, de számukra is kötelező hatósági karantént rendelnek el: két hétig otthon kell maradniuk.

Intézménylátogatási tilalom az egyetemeken: mostantól csak távoktatással történhet egyetemi oktatás. Az iskolákat nem zárják be, mert a gyerekek egyelőre úgy néz ki, nem veszélyeztetettek a gyerekek .

A 100 főnél nagyobb beltéri rendezvények megtartását megtiltják: szórakozóhelyeket is érint. A rendezők felelőssége, hogy ilyen rendezvényekre ne kerüljön sor. 

Felfüggesztik a Határtalanul programot, A diákok kéthetes nyári külföldi nyelvtanulási lehetőségét egy évvel elhalasztjuk. A külföldi tanulmányi kirándulásokat megtiltják. a vészhelyzet lejártáig nem szükséges a lejáró személyi iratokat meghosszabbítani.

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Címkék: korona
vissza
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon