Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2018. szeptember 26.
 

Megkezdte börtönbüntetését Bill Cosby amerikai komikus. A 81 éves színészt legalább három, legfeljebb tíz év letöltendő börtönbüntetésre ítélte szexuális bűncselekmény miatt egy pennsylvaniai bíró.

Az igazságügyi pszichológus vizsgálata szerint Cosby mentális problémákkal küzd és hajlamos a bűnismétlésre. A komikusnak élete végéig tanácsadásra kell járnia, ha letöltötte büntetését, vagy ha feltételesen szabadlábra helyezik, akkor is rendszeresen jelentkeznie kell a rendőrségen. A lakhelye közelében lévő iskolákat, óvodákat és a szomszédait pedig értesítik bűneiről.

Bill Cosby 2004-ben elkábította, majd megerőszakolta Andrea Constand-ot, a Temple Egyetem volt asszisztensét. Rajta kívül több mint 60 nő vádolta zaklatással.

Többen ott voltak a keddi ítélethirdetésen. Egyikük azt mondta neki, hogy öreg korára bűnözővé vált, mindenki tudja mit tett. Most mutassa meg Istennek, hogy megbánta bűneit. -Remélem most szenved, én nem tudok megbocsátani. Megérdemli, hogy élete hátralevő részén érezze azt a fájdalmat, amit azok a nők éreztek, akiket bántott. Bíztak benne, de kiderült, hogy egy ragadozó, sorozatos erőszakoló, ez pedig undort kelt – mondta Cosby egy másik áldozata.

Bill Cosby az első amerikai híresség, akit szexuális bűncselekmény miatt elítéltek a #MeToo kampány kezdete óta.

MTI

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon