Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2014. február 21.
 

A hétvégén jellemzően borús idő várható, sokfelé lehet eső, zápor. Nem hűl le nagyon a levegő, néhol még a leghidegebb órákban is plusz 8 Celsius-fok lehet - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos középtávú előrejelzésében.

Pénteken többnyire erősen felhős vagy borult lesz az idő. A köd feloszlik, de párás marad a levegő. Délnyugat felől egyre többfelé várható eső, zápor, de a Tiszántúlon csak késő délutántól, estétől valószínű csapadék. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 5 fok között, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában plusz 7 és plusz 12 fok között alakul, de délkeleten 13, 14 fok is lehet.

Szombaton is borult idő várható sokfelé esővel, záporral. Több csapadékra a Dunától keletre lehet számítani. A Dunántúlon a szél is megerősödhet. A minimum-hőmérséklet 3 és 8 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan 6 és 11 fok között alakulnak.

Vasárnap a Nyugat-Dunántúlon kisüt a nap, másutt eleinte borult lesz az ég. Később többfelé felszakadozik a felhőzet, de az Alföldön várhatóan még este is sok lesz a felhő. Elsősorban a Dunától keletre - különösen délkeleten - várható további eső. Többfelé megerősödhet a szél is. A leghidegebb órákban plusz 1 és plusz 6 fok között alakul a hőmérséklet. Nappal 6-11 fokig melegedhet a levegő - olvasható az előrejelzésben.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon