Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2014. február 06.
 

Csókja buktatta le a párizsi ékszerrablót, aki puszit nyomott a tulajdonosnő arcára, miután társával kifosztották az ékszerboltját. A nő arcán hagyott nyom alapján azonosították a bűnöző DNS-ét, és már le is tartóztatták - adta hírül a Le Parisien francia napilap.

Tavaly áprilisban két álarcos férfi támadt lakásában egy ékszerésznőre, megkötözték, benzint locsoltak rá, és azzal fenyegették, hogy meggyújtják, ha nem árulja el az üzlet riasztójának kódját - írta a Le Parisien.

Ezután az egyik rabló behatolt a boltba, összeszedte a készpénzt és az ékszereket, míg társa őrizte az 56 éves tulajdonost, akit a napilap csak Anne-ként említett. Mielőtt az őrt álló rabló távozott volna, megcsókolta a nő arcát.

A rendőrségnek a csók nyomaiból sikerült a rabló DNS-ét azonosítani, ez pedig elvezette a nyomozókat egy férfihoz, akit Dél-Franciaországban egy másik bűntény gyanújával tartóztattak le.

A húszéves gyanúsított azt mesélte a rendőröknek, ő csak őrködött, és azért csókolta meg az ékszerésznőt, hogy "enyhítse a sokkot". Bűntársa után még nyomoznak - olvasható a párizsi napilapban.

A Reuters megkeresésére a rendőrség nem erősítette meg az újság értesüléseit.

MTI

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon