Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2019. február 23.
 

Hétfőn érkezik hazánkba Nicki Minaj, aki tegnap Pozsonyban adott volna koncertet, ám a gigashow elmaradt. Az énekesnő több órán keresztül kért bocsánatot a rajongóitól.
Európai turnéját tartja Nicki Minaj, aki tegnap lépett volna fel Pozsonyba, de a koncert elmaradt. A TMZ értesülései szerint ugyais az aréna, ahol Minaj fellépett volna, technikai okokból nem volt alkamas a megashow fogadására.

Az énekesnő megígérte a lehető leggyorsabban szervez egy másik szlovákiai koncertet, ahol nem csak őt, de slágerlistás számait is meghallgathatják a rajongói.

Nicki Minaj és Future közös NICKIHNDRXX turnéja hétfőn este érkezik meg fővárosunkba a Papp László Sportarénába, ahol eddig információink szerint 8000-9000 jegyet értékesítettek.

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Teltházas lesz holnap a Sziget
Augusztus 7-én Ed Sheeran nyitja a sztársort a Sziget Nagyszínpadán, ahol 13-án egy két és fél órás Foo Fighters koncerttel zár a Sziget történetének eddigi legerősebb zenei felhozatala. A 7 nap alatt összesen 9 headliner, megannyi sztár és a Love Revolution jegyében olyan „valódi influencerek” is szólnak a közönséghez.
0 hozzászólás
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon