Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2022. március 17.
 

Március 23-án a TV2 Csoport és az RTL Magyarország közösen, élőben közvetíti online felületein a Televíziós Újságírók Díja gálaestet. A 20:00-kor kezdődő ünnepélyes díjátadó házigazdája Gundel Takács Gábor lesz. Az eseményen kiderül, hogy mely televíziós produkciók és személyek nyerik el a rangos elismerést.

Idén - a Televíziós Újságírók Díja kilenc éves története során első alkalommal - nem csak a meghívott vendégek, hanem online közvetítések révén a nagyközönség is figyelemmel kísérheti az elismerés ünnepélyes díjátadó gálaestjét. A március 23-án, 20:00 órakor kezdődő esemény egyszerre, egyidőben, élőben lesz látható a két nagy kereskedelmi televíziótársaság, az RTL Magyarország és a TV2 Csoport online felületein, az RTL.hu-n és a TV2 Play platformokon.

-  Nagyon örülök, hogy az RTL Magyarország a TV2 Csoporttal közösen élőben közvetíti a Televíziós Újságírók Díjátadó gáláját. A TV2 Play és az RTL.hu jóvoltából 2022-ben a nagyközönség is részese lehet ennek a rangos eseménynek. A kereskedelmi televíziózás idén 25 éves Magyarországon, és ez az első olyan alkalom, hogy a két legnagyobb csatorna összefogásban közvetít egy szakmai rendezvényt - mondta Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

-  A Televíziós Újságírók Díjátadó Gálája a legfontosabb szakmai rendezvény és díj, amelynek odaítélését mindig is pártatlannak tartottuk. Nagyon örülünk, hogy ettől az évtől ezt az is kifejezi, hogy a két nagy kereskedelmi televízió online felületei az RTL.hu és a TV2 Play is közvetíti a díjátadó eseményeit. Ez az utóbbi időben szokatlan együttműködés jelzi azt is, hogy a kereskedelmi televíziós piacon nem ellenségek, csupán ellenfelek vannak - mondta Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója.

- A gálával mindig is fontos célunk volt, hogy ne csak egy díjátadó legyen, hanem egyben a televíziózás ünnepe is. Egy olyan esemény, amikor egy évben egyszer a tévétársaságok félreteszik az egymással való versengést és elismerik egymás sikereit. Ezt pedig most a közös közvetítés tovább erősíti, melynek köszönhetőn mostantól a nagy közönség egy olyan nagy tévés eseményt követhet online, amit eddig csak a szakma képviselői láthattak - mondta Kenderessy Szabolcs, a Televíziós Újságírók Díja alapítója és a SorozatWiki főszerkesztője.

Idén összesen tizenhárom kategóriában hirdetnek győztest: díjat adnak át nagyszabású showműsor, vetélkedő, reality, gasztroreality, sportreality, talkshow, heti sorozat, napi sorozat, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, színésznő, valamint színész kategóriában.

A díj szabályzata alapján kategóriánként az a három televíziós produkció és személy került az esélyesek közé, akikre az elismerést odaítélő médiumok a legtöbb szavazatot adták. A Televíziós Újságírók Díja grémiuma a 24.hu, a Hír7, az Index, a Kreatív, a Marketing&Media, a Media1, a Médiapiac, az Origo, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a TVR-hét egy-egy szakújságírójából áll.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon