Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2014. július 10.
 

Elstartolt a nyolcadik MasterCard Balaton Sound Zamárdiban. A bérletek hetekkel ezelőtt elfogytak, napijegy is már csak két napra kapható, a külföldiek száma tavaly óta megduplázódott.

Már a nulladik napján számos fiatal bulizott Zamárdiban. Fülöp Zoltán, a rendezvény egyik alapítója arról számolt be, hogy a világsztárokat felsorakoztató Balaton Sound Európa egyik legfontosabb zenei eseményévé nőtte ki magát. A nagy érdeklődésre való tekintettel tavaly óta növelték a rendezvény területét, befogadóképességét, és a helyszínt is némileg átrendezték a korábbi évekhez képest.

Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgató-helyettese az MTI-nek elmondta, hogy a Balaton Sound mára komoly húzótermékké, turisztikai attrakcióvá vált, ráadásul a hiányzó fiatal korosztályt csábítja Magyarországra, illetve a Balatonhoz. Ma már a turizmusban igazi fejlődést az ehhez hasonló, érdeklődés vagy korcsoport szerinti tematikus programokkal lehet elérni - tette hozzá.

Ez a fesztivál sokat tett azért, hogy a Balaton ismét népszerű lett a fiatal generáció számára, nemcsak idehaza, hanem külföldön is. A külföldiek száma folyamatosan nő, már tavaly is megkétszereződött az azt megelőző évhez képest - hangoztatta Csákovics Gyula, Zamárdi polgármestere.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon