Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. szeptember 09.
 

Esős napoknak nézünk elébe, csak a hét második felében lesz jobb az idő.

Heves zivatarokkal indul a hét, de még többfelé alakulhat 25 Celsius-fok körül a maximumhőmérséklet derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat aktuális jelentéséből.

Hétfőn többnyire borult lesz az ég, többfelé várható eső, zápor, napközben elsősorban délnyugaton zivatar is kialakulhat. Délután a Dunántúlon megélénkül a szél, zivatarok környezetében erős, esetleg viharos széllökésekre is számítani lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet 11 és 16 fok között alakul, de északkeleten helyenként 10 fok alá is lehűl a levegő. A legmagasabb hőmérséklet 18 és 23 fok között valószínű, néhol északkeleten lehet még 25 fok.

Kedd reggel keleten lehet egy-egy zápor, estétől a Dunántúlon alakulhatnak ki elszórtan záporok, zivatarok, időnként a szél is megélénkülhet. A minimum-hőmérséklet 9 és 15 fok között valószínű, a nappali maximumok várhatóan 21 és 26 fok között alakulnak.

Szerdán többnyire erősen felhős, borult lesz az ég, többfelé valószínű eső, zápor, időnként a szél is megerősödhet. A leghidegebb órákban 11 és 16 fok körül alakul a hőmérséklet. Napközben 18-24 fokig melegszik a levegő.

Csütörtökön is időnként megerősödhet a szél, délen és keleten többfelé, másutt csak szórványosan várható csapadék. A legalacsonyabb hőmérséklet 12 és 17 fok között, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 23 fok között alakul.

Pénteken keleten több helyen, másutt elszórtan fordulhat elő eső, zápor. Az északnyugati szél megélénkül, időnként meg is erősödhet. A minimum-hőmérséklet 11 és 16 fok között alakul. A délután folyamán 18-23 fokig melegedhet a levegő.

Szombaton sok napsütésre lehet számítani, de elszórtan még akkor is lehetnek záporok, és a szél is erőssé válhat. Vasárnap délután időnként erőteljes gomolyfelhő-képződés várható, és elszórtan akkor is lehetnek záporok. A legalacsonyabb hőmérséklet szombaton és vasárnap is 7 és 13 fok között valószínű, a nappali maximumok várhatóan 20 és 25 fok között alakulnak.

MTI

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon