Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. február 14.
 

A hétvégén is többnyire borús idő várható, esőre, havas esőre, helyenként még kisebb havazásra is számítani lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Pénteken már csak helyenként számíthatunk csapadékra; nyugaton havazás, keleten eső várható, a középső területeken eső, havas eső egyaránt lehet. A változó irányú szél mérsékelt marad. Párás lesz a levegő, hajnalban foltokban köd képződik. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 2 Celsius-fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet plusz 1 és 8 fok között valószínű, keleten lesz enyhébb az idő.

Szombaton főként északnyugaton hosszabb napos időszakok is lehetnek. Helyenként hószállingózás, kisebb havazás, havas eső, keleten gyenge eső is előfordulhat. A minimumhőmérséklet mínusz 5 és plusz 1 fok között, a nappali csúcshőmérséklet várhatóan plusz 1 és plusz 7 fok között alakul.

Vasárnap északnyugaton és északkeleten lehetnek hosszabb napos időszakok is. Elsősorban a középső területeken alakulhat ki hószállingózás, gyenge havazás, havas eső. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke mínusz 7 és 0, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és plusz 6 fok között alakul.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon