Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2014. június 07.
 

Összesen 118 médium állt ki a tervezett reklámadó ellen csütörtökön és pénteken. Az akcióhoz a Hír7 is csatlakozott, a hírportál csütörtökön délután négytől másnap kilencig fekete hátérrel jelentkezett.

A Reklámszövetség állásfoglalása szerint a tervezett reklámadó a tavalyi javaslatnál is súlyosabb terheket róna a magyar médiavállalkozásokra, amelyek jelenleg is számos adónem formájában járulnak hozzá a közös teherviseléshez.

Az adó bevezetése ellen összesen 118 médium tiltakozott köztük a Hír7 is. A tévék közül a Cool, a FEM3, a Film+, a Film+2, a HírTV, a Muzsika TV, a PRO4, az RTL Klub, az RTLII, az RTL+, a Sorozat+, a Story4, a Story5, a TV2, a Super TV2, a Viasat3, a Viasat6, Life Network és az Ozone Network főműsoridőben negyedórára elsötétülnek.

Néhány csatornán kívül szinte mindenhol sötétségbe borultak a képernyők. A köztévé csatornáján vidáman főzőcskézett Borbás Marcsi, miközben a többi csatornán éppen a sajtószabadságért álltak ki.

Ezután fél nyolckor a Híradóban sikerült fél percben összefoglalni a történelmi összefogást a reklámadó ellen, semmi konkrét részlet nélkül. 

Köztévé én így szeretlek...

Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon