Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2012. december 21.
 

Az ötszázat is meghaladja már Kínában a világvégejóslatok terjesztése miatt őrizetbe vettek száma.

A csoport több mint négyszáz tagját az észak-nyugati Csinghaj tartományban vették őrizetbe, miután tömegesen azt hirdették, hogy december 21-én háromnapos sötétség borul a világra. A sina.com hírportál információi szerint a tagok elfogásakor a hatóságok sok ezer szórólapot, transzparenst, könyvet és a csoport aktivistái által használt elektronikai berendezést is lefoglaltak.

A Mindenható Isten tagjai házról-házra járva és köztereken terjesztik a világvége pénteki eljövetelét, valamint azt, hogy az alól csak a szektához tartozók menekülhetnek meg.

Az 1990-ben a közép-kínai Honan tartományban életre hívott csoport a Kínai Kommunista Párt, vagyis a "nagy vörös sárkány" hatalmának megtörésére is felszólít, és azt hirdeti, hogy új korszak jön el, amelyben Jézus helyett egy nő lesz a megváltó.

A maja naptárra hivatkozva világvégét hirdetők ellen a múlt héten országos kampányt indított a kínai vezetés. Ennek eredményeként a szektatagokon túl is őrizetbe vettek csaknem száz embert Fucsien és Szecsuán tartományban, Belső-Mongóliában és Csungkingban.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon