Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2014. január 28.
 

Gazdátlan bőröndöt találtak Budapesten, az I. kerületi Krisztina téren, egy pénzintézet előtt. A csomag átvizsgálásának idejére előbb a Mészáros utca egy szakaszát zárták le, majd az intézkedést kiterjesztették az Attila útig.

Dudás-Kanyog Andrea, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese elmondta: a jelenleg használaton kívüli bankfiók előtt egy kuka alatt találták a bőröndöt. A rendőrök megkezdték a csomag átvizsgálását és az adatgyűjtést. Az átvizsgálás idejére a Mészáros utca egy szakaszát lezárták. Később az Attila útig kiterjesztették a zárást. Ez a gyalogos közlekedést és a BKV-járatokat is érinti - mondta az ügyeletes, hozzátéve: a Krisztina téren a villamosforgalmat is korlátozni kell.

A Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán azt írta: a rendőrség az I. kerületi Mészáros utcát a Krisztina tér és a Győző utca között zárta le. Emiatt terelt útvonalon közlekedik a 105-ös és a 178-as busz.

A 105-ös az Apor Vilmos tér irányában nem érinti a Krisztina tér, a Győző utca és a Márvány utca megállót, míg a Gyöngyösi utca irányában a Győri út és a Mészáros utca megálló marad ki. A 178-as busz a Naphegy tér felé kihagyja a Krisztina téri megállót, a Keleti pályaudvar irányában pedig a Mészáros utca marad ki - írta a BKK.

A 16-os autóbusz terelve közlekedik, nem érinti Krisztina téri megállót. A 18-as villamos a Széll Kálmán tér és Döbrentei tér között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótlóbusszal lehet utazni.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon