Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2015. április 18.
 

Megszületett a 2015-ös Sziget Fesztiválköztársaság himnuszának dalfilmje. Az Irie Maffia Easy As One Two Three című nótáját nálunk is meghallgathatod.

A Sziget legjobb pillanatait sűríti egy dalnyi hosszúságú filmbe a Szabadság Szigete idei himnuszának klipje. És ahogy minden Sziget polgárnak, a himnuszt szerző Irie Maffia tagjainak is vannak felejthetetlen Sziget emlékei. „Egy jól sikerült koncert után kicsit jobban megnyomtam a bulit és egy sátorban ébredtem másnap délben” – meséli MC Columbo. “Mivel az előző napi karszalaggal sétáltam ki, sajnos lekapcsoltak a biztonságiak és kérték, hogy várjam be a gyūjtőkocsit, ami a bliccelőket viszi ki. Elég kalandosan hangzott, ezért nem is ellenkeztem. Így esett, hogy egy pár holland punk társaságában hagytam el a Szigetet, kvázi egy “rabomobilban” – emlékszik nevetve a Irie Maffia MC-je, aki szerint a Sziget nem más mint “egy mintaállam, ahol hovatartozástól és beszélt nyelvtől függetlenül tud felhőtlenül együtt élni több tízezer ember.”

Az Easy As One Two Three című Sziget himnusz idén a nagyszínpadon hangzik majd el, a most 10 éves Irie Maffia legújabb lemezének többi dalaival együtt, de a zenekar az eddigi pályafutásának teljes terméséből is válogat majd. “Az új lemez anyagan kívül igyekszünk egy teljes képet adni a 10 éves munkánkból” – mondja Sena, “Tavaly őrületesen jó buli volt az A38 sátorban, akkor idén is fergeteges koncert lesz. Ráadasul nagyszínpadon jatszani a Szigeten hatalmas dolog és az új lemezzel turnézva azt hiszem, mindjárt elájulok a gyönyörtől” – teszi hozzá az énekes.

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon