Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2014. november 20.
 

Idén tizedik alkalommal nyitja meg kapuit a MikulásGyár. A gigantikus sátor ezúttal is a Műcsarnok mellett, az Ötvenhatosok terén épül majd fel.

Az ország első hivatalos gyűjtőpontja október 11-én, az idén 10 éves Premier Outletben nyílt meg. A MikulásGyár célja a mélyszegénységben élő nagycsaládok, így sok-sok gyermek megsegítése, függetlenül attól, hogy ki és miért éhezik.

Az adománygyűjtés hitvallása a humanizmus természetéből fakadó szolidaritás, nem ismer különbséget gyermek és gyermek között, küzd a diszkrimináció ellen és független a mindenkori politikától.


Zsolnai Endre a rendezvény főszervezője
Fotó: Hír7

2013-ban összesen 289 ezer gyermek kapott ajándékot a MikulásGyártól. A szervezők idei célja: 350 ezer gyermek Karácsonyának szebbé tétele.

A Hír7 idén kiemelten foglalkozik a 10 éves MikulásGyárral, így aki minket figyel egészen biztosan nem marad le semmiről.

A Gyár december 5-én kezdi meg működését az Ötvenhatosok terén, de országosan több átvevőhelyre is vihetők az adományok, így a Duna House ingatlanirodáiba, illetve a Magyar Posta fiókjaiban is leadhatok.

Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon