Chat
Online
Chat now
11 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Hír7 hírek

 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
kedveli a(z) című cikket. március 15.
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. június 28. 5 hozzászólás
 

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Vám- és Pénzügyőri Igazgatóságai szinte az összes engedélykérőnek kiadták a trafikok nyitásához szükséges működési engedélyeket, így a vámhatóság részéről nincs akadálya a trafikok július 1-jei megnyitásának.


A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Vám- és Pénzügyőri Igazgatóságai szinte az összes engedélykérőnek kiadták a trafikok nyitásához szükséges működési engedélyeket, így a vámhatóság részéről nincs akadálya a trafikok július 1-jei megnyitásának.

A NAV pénteki, MTI-hez eljuttatott közleményében kiemeli: a hivatalhoz a legfrissebb adatok szerint 5310 engedélykérelem érkezett, és 5258 engedélyt már ki is adott a NAV.

A fennmaradó néhány engedélykérelem esetében is arra törekszik a NAV, hogy a lehető leghamarabb kiadja a trafikosoknak számára a szükséges engedélyt, ha a törvényi előírásoknak megfelelnek - olvasható a közleményben.

A NAV emlékeztet rá, hogy a trafiktörvénynek megfelelően a koncessziós szerződéssel rendelkezők a területileg illetékes igazgatóságokhoz adták be kérelmeiket. A NAV Vám- és Pénzügyőri Igazgatóságai annak ellenére, hogy sok jogosult az utolsó pillanatra hagyta engedélykérelmének benyújtását, a rendelkezésükre álló ügyintézési határidőnél lényegesen rövidebb idő alatt bírálták el a kérelmeket.

MTI

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Tüntetők és kerékpárosok bénítják meg Budapest belvárosát
Nem lesz érdemes autóval a belvárosba menni a hétvégén, óriási dugó várható több ezren tekernek a lezárt utakon vezető I Bike Budapest biciklis felvonuláson.
0 hozzászólás
 
Eddig 5 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

piróka

júl. 14., 22:50
Mitől Nemzeti egy trafik? Kórházra még nem mondták, hogy Nemzeti. A trafik táblákat kicseréltetném halálfejes logóra . Mint a hyppós üvegeken. Koponya 2 keresztcsonttal.Így reklámozzátok magatokat trafikmutyisok. Cigi, ital, lottó és egyéb nemzetpusztító nyalánkságok. Nem tudom a cigarettán van egészségügyi járadék? Népegészségügyi termékadó?
 
 
 
 
noavatar

piróka

júl. 01., 22:24
Nagyon sajnálom, hogy a temetőkertek mellet nem nyitnak nemzeti dohány boltot. Már kórházak és patikák mellet is van, a temetőket meg kihagyták, Fel vagyok háborodva!
 
 
 
 
noavatar

piróka

jún. 28., 22:08
Tele van a temető dohányosokkal. Tele van a kórház dohányosokkal. Tele van az ország dohányosokkal. Tele van a szülészeti folyosó is dohányosokkal.Tele van piszkolva az ország csikkel, amit a dohányosok eldobálnak.Hány fát vágnak ki, hogy ennyi cigisdobozt gyártsanak? Több ezer tonna szemetet produkálnak a dohányosok, mert képtelenek lemondani a cigiről!!! A fiam is dohányzik és megvan pecsételve az élete!Le a cigivel!
 
 
 
 
noavatar

piróka

jún. 28., 22:01
A NAV is megéri a pénzét. De nagyon sietős kiadni az engedélyt! Mintha ettől éheznének az emberek. Nem tudom a NAV részére vagy 7 hónapja beadtuk a START kártyára a kérelmet, azóta semmi. Adtak akkor igazolást a kártya meg sehol. A cigi az nagyon fontos az államnak, mert jövedéki adó meg áfa meg minden van rajta.Halálosztó az állam, olyan terméket forgalmaznak, ami halált okoz! Gyilkosok a trafikosok NEMZETILEG.
 
 
 
 
noavatar

piróka

jún. 28., 21:56
A földel egyenlővé kéne tenni minden dohányboltot! Hány szülőnek a gyereke dohányzik már 13-14 éves kora óta és nem tudnak mit tenni a szülők ellene.Rászokott a gyerek és nem hajlandó lemondani a cigiről. Kíváncsi leszek, hogy amikor még drágább lesz ez a kábítószer, miből veszik meg az emberek.Képesek a cigiért még a kukában is kotorászni!
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 képekben

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon

 

A világ hírei