Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. április 30.
 

Családi tragédia történt Üllőn, egy lövöldözésben hárman életüket vesztették. Egy 74 éves férfi lőtt, indítéka egyelőre ismeretlen.

Emberölés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás amiatt, hogy a 74 éves S. Ferenc hétfő este Üllő egyik családi házának udvarán többször meglőtte élettársát, a nő fiát és édesanyját, majd öngyilkos lett. A családi tragédia okát még vizsgálják - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Beluzsárné Belicza Andrea a kevéssel este hat óra előtt történt esettel kapcsolatban elmondta, hogy a lövések következtében S. Ferenc 64 éves élettársa, a 41 éves fia és a lövöldöző a helyszínen meghalt. A nő édesanyját kórházba vitték.

A mentők sajtóügyeletese nem adott tájékoztatást, de az MTI úgy tudja, hogy a sérült asszony életveszélyes állapotban van, helikopterrel vitték Budapestre, a baleseti intézetbe. A hvg.hu információja szerint a baleseti intézetből a sérültet továbbszállították, mivel az ottani intenzív osztályon nem volt hely.

A lövöldözés az Árvácska utca és a Liliom utca sarkán kezdődött. A tettes állítólag a nyílt utcán nyitott tüzet.

Az MTI helyszínen tartózkodó munkatársa arról számolt be, hogy az utcát lezárták. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai megkezdték a helyszíni szemlét és az adatgyűjtést, a történtek hátteréről még nincs bővebb információ.

 

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon