Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. július 14.
 

A Telekom és az Ustream együttműködésének köszönhetően idén számos koncertet közvetítettek élőben a Balaton Soundról. Természetesen a mai a zárónapon is lesz közvetítés.

Idén hetedik alakommal nyitotta meg kapuit a Balaton Sound. A szervezők pedig szerettek volna kedveskedni azoknak is, akik valamilyen oknál fogva nem tudtak idén részt venni a fesztiválon.

Asztali böngészőben, mobilon és táblagépen is HD minőségben volt elérhető számos koncert. A hazai előadókon kívül számos külföldi fellépőt is élőben mutattak, mint például a WU TANG CLAN, NAS, FAIRMONT, THE ADVENT vagy éppen a SOLOMUN fellépését.

Európa legjobb közepes méretű fesztiváljának kapui szerdán nyíltak meg, ezen a napon a kempingbe költözhettek be a vendégek, a fesztivál ténylegesen csütörtökön indult.

A mai utolsó napra is terveznek élő közvetítéseket. Néhány hete a Hír7 Interjúk című műsorának vendége volt a Soerii & Poolek, az ő koncertjüket 16:00-tól nézhetik meg a rajongók, de lesz még Compact Disco, SanFranciscoBeat,MiniCoolBoyz és zárásként The Advent.

Itt tudja nézni a közvetítéseket: http://www.ustream.tv/mastercard-balatonsound-telekom

Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon