Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. június 30.
 

A szezon végeztével a legtöbb focista kipihenni a focimeccsek és az edzések okozta fáradságot. Így tesznek a legnagyobbak is, megnéztük ki hol nyaral idén nyáron.

Cristiano Rolando és Irina Sheik a világ egyik legszebb modellje néhány napot New Yorkban töltött, de úgy tudjuk a sztárpár hosszabb kiruccanást is tervez a nyár folyamán.

Mesut Özil a német válogatott középpályása, egy igazán egzotikus helyre látogatott el, ő Dél-Afrikában járt. A pihennés mellett egy nemzeti parkba is elment, ahol még egy képet is bevállalt egy ge­párddal.

Ricardo Kakà
családjával Párizsba utazott és természetesen a Walt Disney parkba is eltöltöttek néhány órát, ahol Kaká még Miki egérrel is focizott.

Bár már visszavonult mégis sokan kíváncsiak rá mivel tölti szabadidejét David Beckham. A pihenés mellett, ő a munka miatt is utazott Pekingbe, ahol eltöltött több napot is.

Végül pedig itt van kolumbiai gólvágó Radamel Falcao. Aki várandós feleségével Miamiba repült, hogy a szülés előtt még egy kis időt együtt töltsenek kettesben.

Hír7

 

Ne maradj le semmiről, érdemes lájkolni minket a Facebookon, hamarosan nyereményjáték indul!

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon