Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2012. október 18.
 

A hétvégén hajnali párásság és köd megszűnését követően hazánk nagy részén napos, száraz, kellemes időre van kilátás.

Lesznek azonban tartósabban párás, ködös területek is, ezeken a helyeken kissé hűvösebb marad az idő - írja az Időkép.hu.

Csütörtökön a hajnali pára-és ködfoltok megszűnését követően sok napsütésre, csak kevés felhőre van kilátás. A Dunántúlon megélénkül, a Kisalföldön megerősödik a délkeleti szél. Hajnalban 4 és 10, délután 17 és 22°C között alakul a hőmérséklet.

Pénteken a magasban beáramló enyhe, meleg légtömegeknek köszönhetően fokozódik a ködhajlam, így virradóra is többfelé alakulhatnak ki ködfoltok. Napközben sok napsütésben, kellemesen időben bízhatunk, csapadék sehol sem várható. Nyugaton, északnyugaton élénk lökések kísérhetik a szelet.

Szombaton is marad a vénasszonyok nyara jellegű időjárás, a légmozgás is mérséklődik.

Vasárnap az OMSZ szerinnt általában gyengén felhős, napos idő valószínű, csapadék nem várható. A délkeleti szél a Dunántúlon megélénkül. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 4, 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15, 20 fok között alakul.

Hétfőn a ködfoltok feloszlása után túlnyomóan napos idő lesz, csapadék nem várható. A Dunántúlon helyenként megélénkül a délkeleti szél. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 3, 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15, 20 fok között alakul.

Kedden a ködfoltok feloszlását követően változóan felhős égre, általában többórás napsütésre számíthatunk. Csapadék nem várható. A változó irányú szél mérsékelt lesz. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 3, 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15, 20 fok között alakul.

Forrás: Időkép.hu

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon