Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2014. január 05.
 

Ismét vizes a műjégpálya a Városligetben. A pályát üzemeltetők szerint most az éjszakai esőzések miatt. Délelőtt kinyitottak,  de mindenkit arra kértek, hogy hozzon magával váltóruhát.

Ma délelőtt 9 és 13 óra között kinyitottak, de mindenkit arra kértek, hogy hozzon váltóruhát. Erről az üzemeltetők a Facebook oldalukon tájékoztatták az embereket. Az esőn kívül a rendkívüli meleg se tesz jót a pályának.

A délutáni, 17 és 21 óra közötti nyitva tartásról legkésőbb vasárnap délután 3-ig döntenek. Sok mindentől függ a nyitva tartás, hogy esik-e majd az eső, és mennyire lesz meleg.

A Fővárosi Önkormányzat nemrég kiadott egy közleményt, amelyben az előző városvezetést hibáztatják a felújítás hiányosságaiért. Azt ígérik, a 2014-15-ös szezonra kijavítják a hűtőrendszert.

Hír7

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Öltözz úgy, mint egy sztár, de azért tarts be néhány szabályt!
Te is irigykedve szoktad nézni a sztárokat? Szeretnél ugyanolyan, vagy hasonló ruhákat viselni, de attól tartasz, hogy nem fér bele a költségvetésbe? Nos, van egy jó hírem. Csak néhány trükköt kell ismerni, hogy úgy nézz ki, mint a kedvenc sorozatod sztárja és olyan vadító legyen a külsőd, mint a kedvenc énekesednek
0 hozzászólás
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon