Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. december 24.
 

Két fideszes politikus is felvette a 2013-as évre járó jutalmát. Formanek Gyula ferencvárosi alpolgármester 727 ezer, Varga József parlamenti képviselő pedig 638 ezer forintot kapott. Kocsis Máté a Fidesz kommunikációs igazgatója kiakadt.

Idén két fideszes politikus is felvette a jutalmát - írja keddi számában a Blikk. Orbán Viktor egy éve azt kérte, hogy a fideszes politikusok ilyenkor vagy ne vegyék fel a pénzt, vagy ajánlják fel jótékonysági célra.

Formanek Gyula ferencvárosi alpolgármester és Varga József parlamenti képviselő ennek ellenére felvette a pénzt.

A vezetők az önkormányzatnál folyamatban lévő európai uniós projektekben végzett többletfeladat ellátásáért részesültek jutalomban – tájékoztatta a IX. kerületi polgármesteri hivatal a Blikket.

A lap kereste a két politikust, de nem sikerült elérni őket. Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Blikktől hallott először a mostani ferencvárosi osztogatásról.

– Elég nagy probléma, hogy nem értettek az év eleji levelünkből, amelyben Orbán Viktor Fidesz-elnök megtiltotta a jutalomosztást – jelentette ki a Blikknek Kocsis Máté, aki abban bízott, hogy a decemberi, hasonló tartalmú körlevelüket már csak a biztonság kedvéért kellett elküldeniük. – A két érintett alpolgármesternek vissza kell fizetnie a jutalmát, ha pedig ez technikailag nem megoldható, akkor bizonyítottan jótékony célokra kell azt felajánlaniuk – mondta Kocsis Máté, aki hozzátette, hogy amennyiben nem tennék meg, rájuk is a decemberi levélben foglaltak érvényesek. Ebben a Blikk által nyilvánosságra hozott levélben pedig az állt: „a jutalomstop egyetlen alternatívája a mandátum visszaadása".

Hír7

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon