Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. május 22.
 

Sikerült megdöntenie az óriáskerekezés világrekordját az egyik chicagói vidámpark igazgatójának. Több mint két napig ült egy óriáskeréken, miközben videojátékokkal, filmnézéssel ütötte el az idejét.

Több mint két napig ült egy óriáskeréken egy chicagói vidámpark egyik igazgatója és ezzel sikerült elhoznia az óriáskerekezés világrekordját az attrakció bölcsőjébe, az amerikai nagyvárosba. Clinton Shepherd, a Navy Pier vidámpark üzemeltetési igazgatója 48 órán 8 percen és 25 másodpercen át óriáskerekezett a hétvégén, s a Guinness Világrekordok csapata csak óránként 5 perc szünetet engedélyezett számára.

Shepherd azt mondta, hogy a kétnapos szakadatlan óriáskerekezés nagyon megerőltető volt, amit csak az segített elviselni, hogy maga mögött tudta családja, barátai és a városvezetés támogatását. A menedzser hol videojátékokon játszott órákon át, hol James Bond- és Batman-filmeket nézett, hogy ébren maradjon a produkció közben. Hívei a Twitteren követték forgását az óriáskeréken. A világ első óriáskerekét Chicagóban építették az 1893-as világkiállításra.

MTI

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon