Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. augusztus 03.
 

Ma este valaki milliárdos lehet! Az ötöslottó nyerőszámainak sorsolását este kilenctől láthatják az M1 Szerencseszombat című műsorában.

Az ötös lottón csaknem 2 milliárd forintot, a hatoson pedig több mint 1,2 milliárdot ér most a telitalálat. Az ötöslottón huszonnyolc hete halmozódik a főnyeremény, most csaknem kétmilliárd forint jár a telitalálatért.

Az ötöslottó nyerőszámainak sorsolását ma is az M1 Szerencseszombat című műsorában láthatják - ezúttal azonban - a barcelonai vizes világbajnokság élő közvetítése miatt kivételesen nem a szokásos időpontban, hanem este kilenctől - de a szelvényeket holnap este is fél hatig lehet feladni, a szerencsejáték zrt. okoslottó nevű alkalmazásán keresztül akár okostelefonról is.

MTI

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szeptember 8-án osztják ki a Televíziós Újságírók Díját
2021-ben immár nyolcadik alkalommal adják át a Televíziós Újságírók Díját. A koronavírus járvány miatt a megszokott márciusi időpont helyett Idén szeptember 8-án rendezik az ünnepélyes gálaestet, ahol bejelentik, hogy a szakmédia szavazatai alapján melyek a tavalyi év legjobb hazai, szórakoztató műfajú televíziós teljesítményei.
0 hozzászólás
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon