Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. augusztus 31.
 

A dél-afrikai elnöki hivatal szombaton cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint hazaengedték volna a kórházból a 95 éves Nelson Mandelát, az ország korábbi elnökét.

A nemzetközi tömegtájékoztatásban is megjelentek olyan értesülések, amelyek szerint a június 8-án kórházba szállított Mandela szombaton hazatérhetett. Az elnöki hivatal tévesnek minősítette ezeket az értesüléseket, és közölte: Mandela továbbra is egy pretoriai kórházban van, és az állapota kritikus, de stabil.

Hírügynökségek emlékeztetnek arra, hogy az apartheid idején Mandela 27 évet töltött börtönben, ahol tüdőbajban megbetegedett. Június elején tüdőfertőzéssel szállították kórházba, és az utóbbi hetekben néhányszor arról tettek közzé jelentést, hogy Mandela kritikus, de stabil állapotban van.

Az utóbbi napokban azonban nem tett közzé az egészségi állapotáról semmiféle közleményt az a magánklinika, ahol Mandelát ápolják.

MTI

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Orbán Viktor: Még ma beoltunk 83 ezer embert
Szombat reggel a Belügyminisztérium ügyeleti központjában az oltási terv végrehajtásáról egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnök – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.
0 hozzászólás
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon