Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. november 04.
 

Gyanúsítottként hallgatták ki és részletes, beismerő vallomást is tett Balogh József, a mentelmi jogából felfüggesztett országgyűlési képviselő - írja a Blikk.

Súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki gyanúsítottként Balogh József országgyűlési képviselőt a Központi Nyomozó Főügyészség.

- A megalapozott gyanú szerint a képviselő és élettársa 2013. április 28-án 06.00 óra körüli időben egy családi eseményről érkeztek haza a Fülöpházán lévő tanyájukra, amikor a képviselő ittas állapotban, minden előzmény nélkül ütlegelni kezdte az élettársát - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség.

Balogh a gyanúsítás szerint négy-öt alkalommal is ököllel arcon ütötte - mégpedig elég erősen - a nőt, majd a hajánál fogva megragadta, és a terasz fából készült korlátjához verte a fejét. Az asszony kiáltásaira Balogh József nevelt fia figyelt fel és ő védte meg a nőt, aki így el tudott menekülni a helyszínről.

Az élettárs a veréstől darabos orrcsonttörést, többszörös járomcsont-törést és egyéb, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett - írja a Blikk.

Blikk, Hír7

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon